Çözüldü Steam'de oyunlar kaldırıldıktan sonra başarımlar da gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeAhmed

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabımda 100 oyun var ve kuvvetli oyuncu rozetim var, eğer oyunları kütüphanemden kaldirirsam kalıcı şekilde rozetim tekrardan +50 oyun rozeti, yani tahsilat görevlisi seviyesine düşer mi?

Çözüm
Rozet gidiyor. Bende 288 oyun vardı ve "250 oyun sahibi" rozetim vardı oyun sayımı 168'e düşürdüm ve rozetim gitti.
Arkadaşlar hesabımda 100 oyun var ve kuvvetli oyuncu rozetim var, eğer oyunları kütüphanemden kaldirirsam kalıcı şekilde rozetim tekrardan +50 oyun rozeti, yani tahsilat görevlisi seviyesine düşer mi?
Pek mantıklı durmuyor, sonuçta kütüphane diğer insanların profilindekilere erişmesi ve senin programlara kolay yoldan erişmen için değil mi ?

Pek mantıklı durmuyor, sonuçta kütüphane diğer insanların profilindekilere erişmesi ve senin programlara kolay yoldan erişmen için değil mi ?
Ayrıyeten bunlar Steam sunucularında depolanmıyor mu ?

Hocam oyunları hesabımdan kaldiramiyorum sadece oyunu gizle geliyor.

@EfeAhmed

Rehberi takip ederek kaldirabilirsiniz. Kalici olarak silinmeyecek merak etmeyin. Ayni islem ile oyunu tekrar geri getirebilirsiniz.

Oyun hesaptan kalıcı olarak kaldırılırsa oyun sayısı güncellenir. Tam 100 oyununuz varsa bu sefer +50 rozeti verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…