smbx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Steam cüzdanıma 4-5 gün önce 40 TL yatırdım 20 lira harcadım ve bugün para yok oldu. Sorunun kaynağını bilen varsa bir el atarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Steam cüzdanıma 4-5 gün önce 40 TL yatırdım 20 lira harcadım ve bugün para yok oldu. Sorunun kaynağını bilen varsa bir el atarsa sevinirim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.816 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 23 Nisan 2023 #2 Steam hesap detaylarına gir ve oradan geçmişe bak.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 23 Nisan 2023 #3 Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Nisan 2023 #4 Eki Görüntüle 1752138
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #5 smbx dedi: Steam cüzdanıma 4-5 gün önce 40 TL yatırdım 20 lira harcadım ve bugün para yok oldu. Sorunun kaynağını bilen varsa bir el atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar.
smbx dedi: Steam cüzdanıma 4-5 gün önce 40 TL yatırdım 20 lira harcadım ve bugün para yok oldu. Sorunun kaynağını bilen varsa bir el atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 23 Nisan 2023 #6 Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1752138Eki Görüntüle 1752139 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir.
Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1752138Eki Görüntüle 1752139 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Nisan 2023 #7 kONF dedi: Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Daha önce yüzlerce kere paylaşmıştım bir sorun olmaz.
kONF dedi: Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Daha önce yüzlerce kere paylaşmıştım bir sorun olmaz.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #8 kONF dedi: Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Niye ki hocam?
kONF dedi: Kullanıcı adınızı sansürlemenizi öneririm. İleride size sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Niye ki hocam?
smbx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #9 bonz dedi: Steam hesap detaylarına gir ve oradan geçmişe bak. Genişletmek için tıkla... Geçmişe Baktım Fakat Bir harcama Göremedim Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... Yok Kimse almamış AYDNd dedi: Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam baktım fakat bir harcama göremedim Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1752138Eki Görüntüle 1752139 Genişletmek için tıkla... Yok Hiç bişi alınmamış hocam bonz dedi: Steam hesap detaylarına gir ve oradan geçmişe bak. Genişletmek için tıkla... Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar. Genişletmek için tıkla... Cevap veren herkese teşekkür ederim oyun satın alırken steam cüzdan bakiyesini kullanmış Son düzenleme: 23 Nisan 2023
bonz dedi: Steam hesap detaylarına gir ve oradan geçmişe bak. Genişletmek için tıkla... Geçmişe Baktım Fakat Bir harcama Göremedim Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... Yok Kimse almamış AYDNd dedi: Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam baktım fakat bir harcama göremedim Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1752138Eki Görüntüle 1752139 Genişletmek için tıkla... Yok Hiç bişi alınmamış hocam bonz dedi: Steam hesap detaylarına gir ve oradan geçmişe bak. Genişletmek için tıkla... Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... Duman0912 dedi: Pazar geçmişine bak muhtemelen hesabın gitti birileri item aldı pzardan. Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Pazar geçmişinizde ya da alışveriş geçmişinizde yazmıyor mu? Not:Her markete gittiğimde ben de bu şekilde düşünüyorum taki fişe bakana kadar. Genişletmek için tıkla... Cevap veren herkese teşekkür ederim oyun satın alırken steam cüzdan bakiyesini kullanmış
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #10 smbx dedi: Geçmişe Baktım Fakat Bir harcama Göremedim Yok Kimse almamış Yok hocam baktım fakat bir harcama göremedim Yok Hiç bişi alınmamış hocam Cevap veren herkese teşekkür ederim oyun satın alırken steam cüzdan bakiyesini kullanmış Genişletmek için tıkla... Fişe bak demiştim şeytan ayrıntıda gizlidir.
smbx dedi: Geçmişe Baktım Fakat Bir harcama Göremedim Yok Kimse almamış Yok hocam baktım fakat bir harcama göremedim Yok Hiç bişi alınmamış hocam Cevap veren herkese teşekkür ederim oyun satın alırken steam cüzdan bakiyesini kullanmış Genişletmek için tıkla... Fişe bak demiştim şeytan ayrıntıda gizlidir.