Çözüldü Steam'de Pazar satış listelemesi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Daha fazla  
Merhabalar. Steam'de toplam 5 adet CS GO eşyası listelemesi oluşturdum. Şu ana kadar CS GO'da bütün oyun içi eşyaları sorunsuz sattım. Ancak dün satışa koyduğum bu eşyalarda bir sorun oldu. Bu eşyalar satışta gözüküyor ancak her bir eşyanın kendi satış sayfasına girdiğimde benim listelediğim eşyanın satış sayfasında olmadığını görüyorum. (Steam'de herhangi bir topluluk pazarı kısıtlamam da yok. Uzun bir süredir mobil guardı da kullanıyorum). Bunun sebebi nedir?
Mobil guard ile de onayladım beklemede de değil satışlarım.

Çözüm
Muhtemelen Shattered Web operasyonu sonu olduğu için Steam topluluk pazarında böyle bir sorun var. CS:GO ajanlarının fiyatları da anormal bir şekilde arttı. Çok al-sat yapılmaya çalışılmasından kaynaklı olarak Steam sunucularında bir sorun oluşmuş olabilir.
Şu an Steam'de sıkıntı mı var? Sabah 5 liraya satılan ajan şu an 90 lira oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu sorun var. Bir eşyaya 0.91 TL'ye satın alma siparişi verdim. Eşyanın sayfasına girdiğimde "0.89 TL ya da daha ucuzuna X adet satın alma siparişi var" diyor. Bug olmuştur diye sildim yeniden 91 kuruşa sipariş verdim, hala aynısı gözüküyor en üstte 0.89 tlye sipariş veren adam gözüküyor benimki gözükmüyor.

Muhtemelen Shattered Web operasyonu sonu olduğu için Steam topluluk pazarında böyle bir sorun var. CS:GO ajanlarının fiyatları da anormal bir şekilde arttı. Çok al-sat yapılmaya çalışılmasından kaynaklı olarak Steam sunucularında bir sorun oluşmuş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…