Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #1 Merhabalar, ben yaklasık 2 gün önce point shoptan bir şey aldım. Sonra iade etmek istedim. İade edebilir miyim? Steam desteğe yazdım daha cevap gelmedi gelene kadar size yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Merhabalar, ben yaklasık 2 gün önce point shoptan bir şey aldım. Sonra iade etmek istedim. İade edebilir miyim? Steam desteğe yazdım daha cevap gelmedi gelene kadar size yazdım.
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #2 Steam destek kesin cevabı verecektir.Ben iade etmeye çalışmadım point shop'tan aldıklarımı.
Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #3 egedmrbs001 dedi: Steam destek kesin cevabı verecektir. Ben iade etmeye çalışmadım point Shop'tan aldıklarımı. Genişletmek için tıkla... Tamam iade geldi.Sağol
egedmrbs001 dedi: Steam destek kesin cevabı verecektir. Ben iade etmeye çalışmadım point Shop'tan aldıklarımı. Genişletmek için tıkla... Tamam iade geldi.Sağol
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 30 Kasım 2020 #4 Vamiret dedi: Tamam iade geldi.Sağol Genişletmek için tıkla... Puan dükkanındaki hiçbir şey iade edilmiyor. Siz nasıl yaptınız ki?
Vamiret dedi: Tamam iade geldi.Sağol Genişletmek için tıkla... Puan dükkanındaki hiçbir şey iade edilmiyor. Siz nasıl yaptınız ki?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #5 Nasıl iade ettiniz Puan Dükkanından alınan hiç bir şey iade edilemez diyor burada.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 30 Kasım 2020 #6 Vamiret dedi: Tamam iade geldi.Sağol Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın reis? Söyle de 2000 puanlık arkaplan alayım
Vamiret dedi: Tamam iade geldi.Sağol Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın reis? Söyle de 2000 puanlık arkaplan alayım
Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #7 Hollewache dedi: Puan dükkanındaki hiçbir şey iade edilmiyor. Siz nasıl yaptınız ki? Genişletmek için tıkla... strigoi dedi: Nasıl yaptın reis? Söyle de 2000 puanlık arka plan alayım Genişletmek için tıkla... Gabe Newell dedi: Nasıl iade ettiniz puan dükkanından alınan hiçbir şey iade edilemez diyor burada. Genişletmek için tıkla... Steam Support yazın yanlıslıkla aldım iade edebilir miyim diye verdi bana.
Hollewache dedi: Puan dükkanındaki hiçbir şey iade edilmiyor. Siz nasıl yaptınız ki? Genişletmek için tıkla... strigoi dedi: Nasıl yaptın reis? Söyle de 2000 puanlık arka plan alayım Genişletmek için tıkla... Gabe Newell dedi: Nasıl iade ettiniz puan dükkanından alınan hiçbir şey iade edilemez diyor burada. Genişletmek için tıkla... Steam Support yazın yanlıslıkla aldım iade edebilir miyim diye verdi bana.