dreamyfsc Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 75 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Arkadaşımın listesinde bir kişinin profili bu şekildeydi. Ondan öncesinde yine birçok kez böyle profilleri görmüştüm. Bu profiller tam olarak neden böyle? Kapatılmış veya ban yemiş hesaplar mı oluyor bunlar? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Arkadaşımın listesinde bir kişinin profili bu şekildeydi. Ondan öncesinde yine birçok kez böyle profilleri görmüştüm. Bu profiller tam olarak neden böyle? Kapatılmış veya ban yemiş hesaplar mı oluyor bunlar?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ağustos 2021 #2 Kullanıcı adları rahatsız edici bir şey ise genelde ID yapıyorlar. Belki bu tarz bir şey olabilir.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 14 Ağustos 2021 #3 Aynı olayı kendim yaşadım. İsmimde normalde kullanılması yasak bir ifade olduğu için adım örüntüsüz sayılara dönüştürülmüştü.
Aynı olayı kendim yaşadım. İsmimde normalde kullanılması yasak bir ifade olduğu için adım örüntüsüz sayılara dönüştürülmüştü.
Cyberilia Megapat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 271 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Ankara İncek Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atılım Universitesi Yazılım Muhendisliği 14 Ağustos 2021 #4 2 farkli şekilde olabilir, üsteki arkadaşların dediği gibi ya da daha Steam community profilini oluşturmamış bir kullanıcı ise böyle gözükebiliyor.
2 farkli şekilde olabilir, üsteki arkadaşların dediği gibi ya da daha Steam community profilini oluşturmamış bir kullanıcı ise böyle gözükebiliyor.
dreamyfsc Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 75 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 Cyberilia dedi: 2 farkli şekilde olabilir, üsteki arkadaşların dediği gibi ya da daha Steam community profilini oluşturmamış bir kullanıcı ise böyle gözükebiliyor. Genişletmek için tıkla... Blackwake oyununda talha diye birinin yorumunu görmüştüm. 2 hafta sonra baktığımda profili bu şekilde sayılardan oluşuyordu. Ondan merak ettim. kqqk13 dedi: Aynı olayı kendim yaşadım. İsmimde normalde kullanılması yasak bir ifade olduğu için adım örüntüsüz sayılara dönüştürülmüştü. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan istediğin şekilde değiştirebiliyor musun yoksa desteğe falan mı yazman gerek?
Cyberilia dedi: 2 farkli şekilde olabilir, üsteki arkadaşların dediği gibi ya da daha Steam community profilini oluşturmamış bir kullanıcı ise böyle gözükebiliyor. Genişletmek için tıkla... Blackwake oyununda talha diye birinin yorumunu görmüştüm. 2 hafta sonra baktığımda profili bu şekilde sayılardan oluşuyordu. Ondan merak ettim. kqqk13 dedi: Aynı olayı kendim yaşadım. İsmimde normalde kullanılması yasak bir ifade olduğu için adım örüntüsüz sayılara dönüştürülmüştü. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan istediğin şekilde değiştirebiliyor musun yoksa desteğe falan mı yazman gerek?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 14 Ağustos 2021 #6 dreamyfsc dedi: Peki sonradan istediğin şekilde değiştirebiliyor musun yoksa desteğe mi yazman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben değiştirebilmiştim.
dreamyfsc dedi: Peki sonradan istediğin şekilde değiştirebiliyor musun yoksa desteğe mi yazman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben değiştirebilmiştim.