susuzkedi Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri 16gb ram 6650xt 8gb R5 5600x Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Sitede gezinirken bir profile rastladım ve Steam oynuyordu, resim olarak aşagıya bıraktım. Yapan arkadaş nasıl yapıldıgını anlatabilir mi? @EKAloji Dosya Ekleri Screenshot_2023-12-01-22-07-41-825_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg 54,5 KB · Görüntüleme: 92 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Sitede gezinirken bir profile rastladım ve Steam oynuyordu, resim olarak aşagıya bıraktım. Yapan arkadaş nasıl yapıldıgını anlatabilir mi? @EKAloji
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Aralık 2023 #2 Bir kısayolu isimlendirip onu Steam dışı oyunlara ekleyip çalıştırman lazım.
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 1 Aralık 2023 #3 FalconPolat dedi: Bir kısayolu isimlendirip onu Steam dışı oyunlara ekleyip çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu?
FalconPolat dedi: Bir kısayolu isimlendirip onu Steam dışı oyunlara ekleyip çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Aralık 2023 #4 kfelek dedi: Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görür tabi.
kfelek dedi: Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görür tabi.
susuzkedi Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri 16gb ram 6650xt 8gb R5 5600x Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #5 FalconPolat dedi: Bir kısayolu isimlendirip onu Steam dışı oyunlara ekleyip çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabiliriz bir videosu falan var mı?
FalconPolat dedi: Bir kısayolu isimlendirip onu Steam dışı oyunlara ekleyip çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabiliriz bir videosu falan var mı?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 1 Aralık 2023 #6 kfelek dedi: Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Zamanında yeni çıkan bir oyunu arkadaşlarla oynamak için kırdığımda Steam'de gözüküyordu ve o zamanlar eski hesapta olduğumdan beş yüze yakın arkadaş ekliydi ve baya linçlemişlerdi korsan kullandım diye.
kfelek dedi: Bir uygulamayı Steam'e dış kütüphaneden uygulama ekleyip çalıştırınca başkaları da görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Zamanında yeni çıkan bir oyunu arkadaşlarla oynamak için kırdığımda Steam'de gözüküyordu ve o zamanlar eski hesapta olduğumdan beş yüze yakın arkadaş ekliydi ve baya linçlemişlerdi korsan kullandım diye.