Steam'de puan kasmak

Canak anten

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben Steam'den puan kasmak istiyorum ve biraz araştırdım. Bir görev var sen bir oyun incelemesine ödül verince kendi puanlarınla (300puan) karşısındaki kişi 100 XP kazanıyor. Ben birisine ödül versem o da bana aynısı atsa yani böyle puan kasacağım sadece 100XP nerede yapabilirim böyle bir şeyi?

Screenshot_6.png

Selam arkadaşlar. Ben Steam'den puan kasmak istiyorum ve biraz araştırdım. Bir görev var sen bir oyun incelemesine ödül verince kendi puanlarınla (300puan) karşısındaki kişi 100 XP kazanıyor. Ben birisine ödül versem o da bana aynısı atsa yani böyle puan kasacağım sadece 100XP nerede yapabilirim böyle bir şeyi?

Eki Görüntüle 1403231
Steam görevlerini yaparak puan toplayabilirsin çok kolayca. Yt ye yazarak bakabilirsin.

Steam puanlarını böyle boşa kullanmak saçma. Şöyle yapabilirsiniz:
Oyunlarda harcama yaptığınızda ya da oyun aldığınızda puan kazanırsınız. Bu puanlarla mevsimlik rozetler alabilirsiniz. Ya da direkt para yatırıp oyunların kartlarını toplayıp rozet basabilirsiniz.

Bu işin en iyi yolu Discord'dan veya forumdan insanlar bulun fazladan puanı olup paraya çevirmek isteyen kişiler para, skin, oyun karşılığında size profil ödülü gönderiyorlar sizde kolayca kasıyorsunuz genelde ben öyle yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam atılan ödülün 1/3 kadarı size geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı