MehmetB3Y Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ama oyunun fiyatı pahalı geliyor. 20 Kasım'dan sonra fiyatı daha da yükselecek galiba. Bu tarihten önce indirime girme şansı var mı?
Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ama oyunun fiyatı pahalı geliyor. 20 Kasım'dan sonra fiyatı daha da yükselecek galiba. Bu tarihten önce indirime girme şansı var mı?
Çözüm Gabe Newell 13 Kasım 2023 Hayır, 20 Kasım'dan önce indirime girme olasılığı yok. Daha yeni indirime girdi. Bekleme süresi var.
KS KS MehmetB3Y Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #11 webmastercik dedi: 600 tlye aldım dün direk steamden Genişletmek için tıkla... 2 saati geçmediysen iade et Artı 0 Eksi
webmastercik dedi: 600 tlye aldım dün direk steamden Genişletmek için tıkla... 2 saati geçmediysen iade et
W webmastercik Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #12 MehmetB3Y dedi: 2 saati geçmediysen iade et Genişletmek için tıkla... hayır geçmedim de halen geçerli mi acaba sizin yöntem MehmetB3Y dedi: 2 saati geçmediysen iade et Genişletmek için tıkla... şimdi baktım da online 10 dolar zaten ben toplam 14.99 a aldım yani yine aşağı yukarı en az bu fiyat olacak vazgeçtim iadeden. teşekkür ederim yine de Artı 0 Eksi
MehmetB3Y dedi: 2 saati geçmediysen iade et Genişletmek için tıkla... hayır geçmedim de halen geçerli mi acaba sizin yöntem MehmetB3Y dedi: 2 saati geçmediysen iade et Genişletmek için tıkla... şimdi baktım da online 10 dolar zaten ben toplam 14.99 a aldım yani yine aşağı yukarı en az bu fiyat olacak vazgeçtim iadeden. teşekkür ederim yine de
KS KS MehmetB3Y Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #13 webmastercik dedi: hayır geçmedim de halen geçerli mi acaba sizin yöntem şimdi baktım da online 10 dolar zaten ben toplam 14.99 a aldım yani yine aşağı yukarı en az bu fiyat olacak vazgeçtim iadeden. teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Fiyatlar çok hızlı değişiyor ya. Bu taktikle ben baya para kurtardım şimdi zam gelmiş harbiden aynı fiyata geliyor bir şey değişmiyor Artı 0 Eksi
webmastercik dedi: hayır geçmedim de halen geçerli mi acaba sizin yöntem şimdi baktım da online 10 dolar zaten ben toplam 14.99 a aldım yani yine aşağı yukarı en az bu fiyat olacak vazgeçtim iadeden. teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Fiyatlar çok hızlı değişiyor ya. Bu taktikle ben baya para kurtardım şimdi zam gelmiş harbiden aynı fiyata geliyor bir şey değişmiyor