Nenes Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Bilgisayarı yeni aldım ve Steam yükledim, açtığımda sadece yazılar gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2022
KriyusHeta Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 658 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Olympos. Ara sıra Hasbahçe'deyim. Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Steam'den çıkış yapıp yeniden açın. Olmadı kaldırın ardından sistmi yeniden başlatıp tekrar yükleyip girin. Düzelmesi gerekiyor. Bildiğim kadarı ile çok büyük bir sorun değil bu ara ara bana da oluyor biraz zaman kaybı o kadar
Steam'den çıkış yapıp yeniden açın. Olmadı kaldırın ardından sistmi yeniden başlatıp tekrar yükleyip girin. Düzelmesi gerekiyor. Bildiğim kadarı ile çok büyük bir sorun değil bu ara ara bana da oluyor biraz zaman kaybı o kadar
A Alesta1337 Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 Nenes dedi: Bilgisayarı yeni aldım ve Steam yükledim, açtığımda sadece yazılar gözüküyor. Eki Görüntüle 1586585 Genişletmek için tıkla... Sol üstten steam>ayarlar>internet tarayıcısı>fotoğrafta attığım alttaki butona tıklamanız ve Steam'i yeniden başlatmanız sorunu çözecektir
Nenes dedi: Bilgisayarı yeni aldım ve Steam yükledim, açtığımda sadece yazılar gözüküyor. Eki Görüntüle 1586585 Genişletmek için tıkla... Sol üstten steam>ayarlar>internet tarayıcısı>fotoğrafta attığım alttaki butona tıklamanız ve Steam'i yeniden başlatmanız sorunu çözecektir
K Klipston Kilopat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 271 Çözümler 4 27 Kasım 2022 #4 Bende de oyun resimleri garip renkte gözüküyordu. Bende Steam tasarımda değişikliğe gitti sanmıştım. Ekran kartı sürücülerini güncellediğimde sorunum düzelmişti.
Bende de oyun resimleri garip renkte gözüküyordu. Bende Steam tasarımda değişikliğe gitti sanmıştım. Ekran kartı sürücülerini güncellediğimde sorunum düzelmişti.