Esmyt Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.022 Çözümler 11 22 Haziran 2023 #2 Esmyt dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Tag sadece oyunlarda alınıyor, CSGO için mi soruyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
Esmyt dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Tag sadece oyunlarda alınıyor, CSGO için mi soruyorsunuz hocam?
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 23 Haziran 2023 #3 Esmyt dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Gruba açtığınız zaman ayarlar da görükmesi gerekirdi. Artı 0 Eksi
Esmyt dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bir Steam grup oluşturdum lakin oluşturduğum grubun tagını alamıyorum. Ne yapmam lazım? Biraz üye mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Gruba açtığınız zaman ayarlar da görükmesi gerekirdi.