Steam'de sevinç level bot güvenilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.

Sanırım en son 2018 de sevinç level botu kullanmıştım ve o zaman güvenilirdi. Şu an ise 1 CS:GO anahtarına 25 tane kart seti veriyor.
Ortalama da bir CS:GO anahtarı 60-90 TL arası bildiğim kadarıyla.
Sizlere de sorum 2023 yılı itibarıyla bu level bot hala güvenilir mi, alışveriş yapan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bot güvenilir de CS:GO anahtarı dediğiniz fiyatlarda değil bildiğim kadarıyla.

Hocam kusura bakma buradan yazıyorum The Wolf Among Us keyini almak istiyorum ama mesaj atamıyorum sana nasıl ulasırım bir yardımcı olursan sevinirim

Hocam kusura bakma buradan yazıyorum The Wolf Among Us keyini almak istiyorum ama mesaj atamıyorum sana nasıl ulasırım bir yardımcı olursan sevinirim
Konudan cevap yazabilirdiniz ama bana pek bildirim gelmiyor bu aralar.
Steam arkadaşlık kodu atın oradan detayları konuşabiliriz.

Alacak mısınız ??

@efecan55

Son düzenleme:
Konudan cevap yazabilirdiniz ama bana pek bildirim gelmiyor bu aralar.
Steam arkadaşlık kodu atın oradan detayları konuşabiliriz.

Alacak mısınız?

@efecan55

Hocam kusura bakmayın oyun başka bir arkadaşımda varmış onun hesabından oynuyorum şu anda elinizde DMC 5 keyi var mı varsa alabilirim veya başka bir key olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…