Yüksek seviyelerde gittikçe zorlaşıyor seviye atlamak, ondan kaynaklı biraz. Ki bu site de en uygun fiyatlı kart setleri göndermeye çalışıyor. Bence de çok gerekli değil aslında.
Bu tarz Steam seviye atlama sitelerinin en bilineni SteamLevels. Ben de 104 seviyeyim, 111'e yükseltmem için SteamLevels'te 12.54 USD (109-110 TL) ücret çıkarıyor. Steam Level Market'te ise 104 seviyeden 111'e 90 TL istiyor. Çok da kötü değil aslında.
Benim bildiğim bu tarz sitelerin çalışma şekli şu; ilk kullanıcının işlediği rozetlere bakıyor, ona göre elinde olan ve kullanıcının işlediği rozetlerin kart setleri hariç olacak şekilde, en ucuz kart setlerini veriyor. 210'dan 230'a yükseltmek için level botlarından daha ucuza nereden kart seti buluyorsunuz?