Steam'de seviye nasıl yükseltilir?

260112

Kilopat
Makaleler
2
Mesela arkadaşımın 15 oyunu var, 11 seviye; benim 19 oyunum var, 4 seviyeyim. Nasıl benden daha yüksek seviye olabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
XP kazanman lazım. Bildiğim kadarıyla oyun fiyatıyla ilişkili. Görev tamamlayabilirsiniz.

Steam rozet görevlerini tamamlayarak XP kazanıyorsun. Onlar bittikten sonra veya bitmeden oyunların kartları var en ucuz oyun kartı CS:GO kartları oluyor onları alıp birleştirince sana yüksek XP'ler veriyor o şekilde seviye atlıyorsun. Aşağıya kart örneği bıraktım birçok oyunda var bu durum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    382,6 KB · Görüntüleme: 111
Bazı oyunlardan belirli sayıda koleksiyon kartları düşer, kalan koleksiyon kartlarını da pazardan satın alarak rozet işlersin ve her rozet başına 100xp verir. Her rozeti 5 seviyeye kadar yükseltebilirsin bu da bir rozetten 500xp demektir. Bu şekilde rozetler işleyerek profil seviyeni artırabilirsin. Yardımcı olduysam cevap olarak işaretlersen sevinirim.

Steam seviyesi oyuna göre değil, rozetlerin puanlarına göre belirleniyor. Rozetler ise oyundan düşen/topluluk pazarından alınan kartların tüm set olarak birleştirilmesi ile kazanılıyor. Rozetler maksimum 5 seviye oluyor, her seviye 100 XP. Bu konuda tek tek kart almaktansa ilgili botlar ile uygun fiyatlara level artırmak mümkün.

Mesela arkadaşımın 15 oyunu var, 11 seviye; benim 19 oyunum var, 4 seviyeyim. Nasıl benden daha yüksek seviye olabiliyor?
Kart düşürmekle falan uğraşamam diyorsan bazı botlar var. Arkadaş ekliyorsun örneğin !level 25 yazıyorsun o da sana 25 level olabilmen için kaç csgo anahtarı (veya tf2) istediğini söylüyor. O anahtarları satın aldıktan sonra yine level yazıyorsun bu sefer sana trade isteği yolluyor. Anahtarlarına karşılık 25 level olmana yetecek kadar kart istiyor. Sen de kabul edince onları sete dönüştürüp xp kazanarak belirlediğin levele ulaşıyorsun. (Sahip olmadığın oyunların kartlarını set olarak birleştirebiliyosun o yüzden bu taktik işe yarıyor.)

Son düzenleme:

Hocam bu Steam'de bulunan ve oyundan düşürdüğünüz kartları fullerseniz(Tamamlarsanız) işleyin ve XP kazanın. Bu kartları Pazardan da alabilirsiniz. Veya pazardan alınan CS:GO Anahtarları karşılığında size onlarca kart veren "Sevinc Level Bot" var, onu da deneyebilirsiniz ama pazardaki anahtarlar biraz pahalı.

Topluluk görevlerini yapın ve bir oyuna ait tüm kartları toplayın. Genelde 20-30 kuruşluk kartlar. Böylece seviye atlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…