Steam'de Shadow Of Mordor 37 Lira

Merhabalar. Öncelikle bu konunun masaüstü bilgisayarlar başlığı altına yazılmasının yanlış olduğunu biliyorum ancak, herkesin görüp almasını istediğim için buraya açıyorum konuyu. Ceza almazsam sevinirim o yüzden

Steam'de Shadow Of Mordor %66 indirim ile 37 lira oldu arkadaşlar. Haberi olmayan vardır diye açtım konuyu. Bir kişiye faydası olursa ne mutlu bana.

İyi forumlar.

Herkese tavsiye ederim taş gibi oyundur Shadow Of Mordor kaçırmayın !

Valla artık oyunlar sadece grafikten ibaret olmaya başladı.

Shadow of Mordor 37 TL olsa ne olur, 137 TL olsa ne olur? Çok mu önemli bir bilgi. Steam hesabı olan herkesin görebileceği, konu açılmasına gerek olmayan, boş bir konu bana kalırsa.

Shadow of Mordor 37 TL olsa ne olur, 137 TL olsa ne olur? Çok mu önemli bir bilgi. Steam hesabı olan herkesin görebileceği, konu açılmasına gerek olmayan, boş bir konu bana kalırsa.

Benim steam hesabım var ama bu konu sayesinde indirimden haberdar oldum.

Paylaşım için teşekkürler.

Steam hesabım var ve arkadaş sayesinde bilgim oldu, gereksiz bir konu değil yani.

Steam hesabım var. Ve arkadaş tarafından açılan konu sayesinde haberim oldu. Teşekkürler.

Oyunun tarzını pek sevmediğm için almayı düşünmüyorum. Ama arkadaşın açtığı konu gereksiz değil. Buradan kendisine teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…