Steam'de Skyrim SE + Fallout 4 GOTY paketi alınır mı?

rainman23

Hectopat
Merhaba,
İndirimler kapsamında Steam'de bu paket 107 TL olmuş. Oyunları kısa sürede oynamayı düşünmüyorum ancak fiyatları son birkaç büyük indirimde de daha aşağıya inmedi. Sizce şimdi alınmalı mı yoksa ileride daha da düşer mi fiyatı? Teşekkürler.

Merhaba,
İndirimler kapsamında Steam'de bu paket 107 TL olmuş. Oyunları kısa sürede oynamayı düşünmüyorum ancak fiyatları son birkaç büyük indirimde de daha aşağıya inmedi. Sizce şimdi alınmalı mı yoksa ileride daha da düşer mi fiyatı? Teşekkürler.

Şu an kış indirimleri var bence daha düşmez.

İçerik olarak neredeyse sınırsız oyunlar Fallout 4 ve Skyrim. İki oyunu da düz hesap 200 saat civarı oynarsın. Fallout 4'ün GOTY sürümü de 85₺ civarında olması lazım. Skyrim'i de katarsak içine fiyat gayet uygun.

Teşekkür ederim cevaplar için. Witcher dan sonra bunlar iyi gelecektir, o yüzden kesin almayı düşünüyorum da fiyatlar daha düşmez herhalde ileriki tarihlerde diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı