Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #1 Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi.
Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 14 Ağustos 2022 #2 Liquorr dedi: Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkıp girmeyi denedinizmi? internet bağlantınızı kontrol edin.
Liquorr dedi: Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkıp girmeyi denedinizmi? internet bağlantınızı kontrol edin.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #3 Görünmezliği kapat. Sol üstte arkadaşlara bas. Ordan çevrimiçiye bas.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 14 Ağustos 2022 #4 Bu bölüme basın sonra çevrimiçi seçeneğine basın. Liquorr dedi: Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: Görünmezliği kapat. Sol üstte arkadaşlara bas. Ordan çevrimiçiye bas. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1660485317957.png 34,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu bölüme basın sonra çevrimiçi seçeneğine basın. Liquorr dedi: Steam'da sürekli çevrimdışı gözüküyorum. Sol üstteki Steam kısmından çevrimiçi ol dedim fakat hala aynı değişmedi. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: Görünmezliği kapat. Sol üstte arkadaşlara bas. Ordan çevrimiçiye bas. Genişletmek için tıkla...
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #5 Asmerrrr dedi: Görünmezliği kapat. Sol üstte arkadaşlara bas. Ordan çevrimiçiye bas. Genişletmek için tıkla... deniyorum ama ekrana arkadaş listesi geliyor Dosya Ekleri Screenshot_4.png 48,2 KB · Görüntüleme: 39
Asmerrrr dedi: Görünmezliği kapat. Sol üstte arkadaşlara bas. Ordan çevrimiçiye bas. Genişletmek için tıkla... deniyorum ama ekrana arkadaş listesi geliyor
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 14 Ağustos 2022 #6 Liquorr dedi: deniyorum ama ekrana arkadaş listesi geliyor Genişletmek için tıkla... Bağlantınız zayıf ondan oluyor sanırım. İnternetinize reset atmayı deneyin.
Liquorr dedi: deniyorum ama ekrana arkadaş listesi geliyor Genişletmek için tıkla... Bağlantınız zayıf ondan oluyor sanırım. İnternetinize reset atmayı deneyin.
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #7 Mehmet .T dedi: Bağlantınız zayıf ondan oluyor sanırım. İnternetinize reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 haftadır böyle bende fazla takmıyordum internet bağlantım da iyi sayılır bir sorun yok gibi arkadaş listesi de 2 aydır falan gözükmüyor
Mehmet .T dedi: Bağlantınız zayıf ondan oluyor sanırım. İnternetinize reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 haftadır böyle bende fazla takmıyordum internet bağlantım da iyi sayılır bir sorun yok gibi arkadaş listesi de 2 aydır falan gözükmüyor
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #8 İnternetiniz izin vermiyor olabilir.