OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 31 Mayıs 2021 #21 Ban yeme ihtimaliniz var. Ama şöyle ban, bir daha iade yapamazsınız. Steam hesabınıza el koyan olmaz yani.
Ban yeme ihtimaliniz var. Ama şöyle ban, bir daha iade yapamazsınız. Steam hesabınıza el koyan olmaz yani.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #22 OMFG EPIC dedi: Ban yeme ihtimaliniz var. Ama şöyle ban, bir daha iade yapamazsınız. Steam hesabınıza el koyan olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bu iade yapamama süreli değil mi?
OMFG EPIC dedi: Ban yeme ihtimaliniz var. Ama şöyle ban, bir daha iade yapamazsınız. Steam hesabınıza el koyan olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bu iade yapamama süreli değil mi?
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 31 Mayıs 2021 #23 ugurmert dedi: Bu iade yapamama süreli değil mi? Genişletmek için tıkla... Süreli de olabilir kalıcı da. Orası Valve'in keyfine kalmış.
ugurmert dedi: Bu iade yapamama süreli değil mi? Genişletmek için tıkla... Süreli de olabilir kalıcı da. Orası Valve'in keyfine kalmış.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #24 OMFG EPIC dedi: Süreli de olabilir kalıcı da. Orası Valve'in keyfine kalmış. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olmaz diye tahmin ediyorum, mesela 1 ay boyunca iade yapmadım, sonra 2 tane yaptım. Sorun olur mu
OMFG EPIC dedi: Süreli de olabilir kalıcı da. Orası Valve'in keyfine kalmış. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olmaz diye tahmin ediyorum, mesela 1 ay boyunca iade yapmadım, sonra 2 tane yaptım. Sorun olur mu
lagafendi Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #25 Benim bir arkadaşım gibi 3 günde 5 iade yaparsan tabii uyarı alırsın. Yapmazsan sıkıntı olmaz.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #26 lagafendi dedi: Benim bir arkadaşım gibi 3 günde 5 iade yaparsan tabii uyarı alırsın. Yapmazsan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Diyelim ki 15 gün içinde 3 iade yaptım, bir ay yapmadım, sonra birdaha yaptım. Sıkıntı olur mu?
lagafendi dedi: Benim bir arkadaşım gibi 3 günde 5 iade yaparsan tabii uyarı alırsın. Yapmazsan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Diyelim ki 15 gün içinde 3 iade yaptım, bir ay yapmadım, sonra birdaha yaptım. Sıkıntı olur mu?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #27 ugurmert dedi: Okuduğumda oyunları ücretsiz elde etme çabası diyordu, 10 dakikada neyi ücretsiz elde edeyim? Genişletmek için tıkla... Oyunu alıp, indirip, çevrimdışı moda alıp, bitirip iade edebiliyorsunuz. Bunun önüne geçmek için olabilir. Çevrimdışı modda saat sayılmıyor çünkü.
ugurmert dedi: Okuduğumda oyunları ücretsiz elde etme çabası diyordu, 10 dakikada neyi ücretsiz elde edeyim? Genişletmek için tıkla... Oyunu alıp, indirip, çevrimdışı moda alıp, bitirip iade edebiliyorsunuz. Bunun önüne geçmek için olabilir. Çevrimdışı modda saat sayılmıyor çünkü.
lagafendi Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #28 ugurmert dedi: Diyelim ki 15 gün içinde 3 iade yaptım, bir ay yapmadım, sonra bir daha yaptım. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Onun yerine bunu 45 güne yayarsanız daha iyi olur hocam.
ugurmert dedi: Diyelim ki 15 gün içinde 3 iade yaptım, bir ay yapmadım, sonra bir daha yaptım. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Onun yerine bunu 45 güne yayarsanız daha iyi olur hocam.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 31 Mayıs 2021 #29 ugurmert dedi: Peş peşe iade ettiğim 3. oyunda mailde böyle birşey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de kim bilir kaçıncı iademde aldım zaten o bahsettiğim uyarıyı. Üç iade beş iade sorun olacak şeyler değil.
ugurmert dedi: Peş peşe iade ettiğim 3. oyunda mailde böyle birşey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de kim bilir kaçıncı iademde aldım zaten o bahsettiğim uyarıyı. Üç iade beş iade sorun olacak şeyler değil.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #30 Nemai dedi: Oyunu alıp, indirip, çevrimdışı moda alıp, bitirip iade edebiliyorsunuz. Bunun önüne geçmek için olabilir. Çevrimdışı modda saat sayılmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Aldığım saat ve iade ettiğim saati biliyorlardır. lagafendi dedi: Onun yerine bunu 45 güne yayarsanız daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım UxoriousRobin dedi: Ben de kim bilir kaçıncı iademde aldım zaten o bahsettiğim uyarıyı. Üç iade beş iade sorun olacak şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç tane iade yaptığınızda geldi uyarı?
Nemai dedi: Oyunu alıp, indirip, çevrimdışı moda alıp, bitirip iade edebiliyorsunuz. Bunun önüne geçmek için olabilir. Çevrimdışı modda saat sayılmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Aldığım saat ve iade ettiğim saati biliyorlardır. lagafendi dedi: Onun yerine bunu 45 güne yayarsanız daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım UxoriousRobin dedi: Ben de kim bilir kaçıncı iademde aldım zaten o bahsettiğim uyarıyı. Üç iade beş iade sorun olacak şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç tane iade yaptığınızda geldi uyarı?