Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 CS:GO kasa sitesinden hesaba skin çektim. Ama fotoğraftaki gibi hata oluyor. Bazen takas kabul ediyorum tekrardan hata veriyor. Daha önce böyle bir şey yaşamadım ve görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
CS:GO kasa sitesinden hesaba skin çektim. Ama fotoğraftaki gibi hata oluyor. Bazen takas kabul ediyorum tekrardan hata veriyor. Daha önce böyle bir şey yaşamadım ve görmedim.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 9 Ağustos 2022 #11 Abdullah7 dedi: Pazarda kart vardı daha bı saat önce sattım. Genişletmek için tıkla... Steam ile alakalı bir durum değil, doğrudan CS:GO ile alakalı. Artı 0 Eksi
Abdullah7 dedi: Pazarda kart vardı daha bı saat önce sattım. Genişletmek için tıkla... Steam ile alakalı bir durum değil, doğrudan CS:GO ile alakalı.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #12 Abdullah7 dedi: Beklemek mi gerek acaba. Skin uçmasın. Genişletmek için tıkla... skin uçmaz da takas için hesap gereklilikleri vardı sanırım 5 dolar dışında Artı 0 Eksi
Abdullah7 dedi: Beklemek mi gerek acaba. Skin uçmasın. Genişletmek için tıkla... skin uçmaz da takas için hesap gereklilikleri vardı sanırım 5 dolar dışında