korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #11 Xeytan dedi: Desperados 3 düşünüyorum ama kararsız kaldım, bu türde oyun oynamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Çok güzel oyun kaçırma bu fiyata.
Xeytan dedi: Desperados 3 düşünüyorum ama kararsız kaldım, bu türde oyun oynamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Çok güzel oyun kaçırma bu fiyata.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 11 Ağustos 2023 #12 korro dedi: Çok güzel oyun kaçırma bu fiyata. Genişletmek için tıkla... 89,90 TL var Steam cüzdanımda, 12,25 TL'lik bir iade daha bekliyorum, yarın akşam Wild West Bundle alacağım, teşekkür ederim.
korro dedi: Çok güzel oyun kaçırma bu fiyata. Genişletmek için tıkla... 89,90 TL var Steam cüzdanımda, 12,25 TL'lik bir iade daha bekliyorum, yarın akşam Wild West Bundle alacağım, teşekkür ederim.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.686 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #13 Xeytan dedi: 89,90 TL var Steam cüzdanımda, 12,25 TL'lik bir iade daha bekliyorum, yarın akşam wild West bundle alacağım, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Skyrim mi alsam bu bundle mi Starfield ön sipariş ile alacağım ne önerirsin.
Xeytan dedi: 89,90 TL var Steam cüzdanımda, 12,25 TL'lik bir iade daha bekliyorum, yarın akşam wild West bundle alacağım, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Skyrim mi alsam bu bundle mi Starfield ön sipariş ile alacağım ne önerirsin.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 11 Ağustos 2023 #14 Adonis31 dedi: Hocam Skyrim mi alsam bu bundle mi Starfield ön sipariş ile alacağım ne önerirsin. Genişletmek için tıkla... Skyrim oynamadıysanız kesinlikle onu tavsiye ederim.
Adonis31 dedi: Hocam Skyrim mi alsam bu bundle mi Starfield ön sipariş ile alacağım ne önerirsin. Genişletmek için tıkla... Skyrim oynamadıysanız kesinlikle onu tavsiye ederim.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.686 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #15 Xeytan dedi: Skyrim oynamadıysanız kesinlikle onu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Oynadim daha önce ama sadece hikaye sanırım Skyrim alacağım ama hem Skyrim Starfield nasıl oynarim bilmem.
Xeytan dedi: Skyrim oynamadıysanız kesinlikle onu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Oynadim daha önce ama sadece hikaye sanırım Skyrim alacağım ama hem Skyrim Starfield nasıl oynarim bilmem.