SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #1 Steam'de çok fazla gereksiz absürt oyunlar var hepsi 60 kuruşa aldım kart düşürmek için. Toplu olarak hesaptan kalıcı silmenin yolu var mı?
Steam'de çok fazla gereksiz absürt oyunlar var hepsi 60 kuruşa aldım kart düşürmek için. Toplu olarak hesaptan kalıcı silmenin yolu var mı?
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 15 Mart 2023 #2 SERVETR dedi: Steam'de çok fazla gereksiz absürt oyunlar var hepsi 60 kuruşa aldım kart düşürmek için. Toplu olarak hesaptan kalıcı silmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hesaptan kaldırılmıyor diye biliyorum ama tek tek gizlenebilir sanırım
SERVETR dedi: Steam'de çok fazla gereksiz absürt oyunlar var hepsi 60 kuruşa aldım kart düşürmek için. Toplu olarak hesaptan kalıcı silmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hesaptan kaldırılmıyor diye biliyorum ama tek tek gizlenebilir sanırım
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 15 Mart 2023 #3 Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. NiRisai dedi: Hesaptan kaldırılmıyor diye biliyorum ama tek tek gizlenebilir sanırım Genişletmek için tıkla... Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için.
Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. NiRisai dedi: Hesaptan kaldırılmıyor diye biliyorum ama tek tek gizlenebilir sanırım Genişletmek için tıkla... Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 15 Mart 2023 #4 569801 dedi: Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için. Genişletmek için tıkla... Yani ücretsiz oyunlarda oluyor diye biliyorum. Ücretlilerde ilk defa duydum, destek üzerinden mi yapıyorsunuz
569801 dedi: Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için. Genişletmek için tıkla... Yani ücretsiz oyunlarda oluyor diye biliyorum. Ücretlilerde ilk defa duydum, destek üzerinden mi yapıyorsunuz
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 15 Mart 2023 #5 569801 dedi: Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için. Genişletmek için tıkla... Ama oynadığın oyunlar kısmından kaldırılmıyor diye biliyorum, oradan silinmiyor yani. Doğru mudur?
569801 dedi: Bildiğim kadarıyla yok ama belki destek falan bir şeyler yapar oyunların adını yazarsanız onlara. Hesaptan kaldırılıyor, ben yapmıştım daha önce. Ama para vermiyor tabii direkt kaldırdığın için. Genişletmek için tıkla... Ama oynadığın oyunlar kısmından kaldırılmıyor diye biliyorum, oradan silinmiyor yani. Doğru mudur?
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #6 Hocam 200'e yakın boş çerez oyunlar var hepsini gizlemek zaman alır başka öneriniz yok mu?
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 15 Mart 2023 #7 NiRisai dedi: Yani ücretsiz oyunlarda oluyor diye biliyorum. Ücretlilerde ilk defa duydum, destek üzerinden mi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Ücretli bir oyunda yapmıştım diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.
NiRisai dedi: Yani ücretsiz oyunlarda oluyor diye biliyorum. Ücretlilerde ilk defa duydum, destek üzerinden mi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Ücretli bir oyunda yapmıştım diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Mart 2023 #8 Hesap detaylarında ve Kütüphaneden kaldırma işlemi yapılıyor ama toplu kaldırılamaz. (Ürün anahtarı kaldırma var)
Hesap detaylarında ve Kütüphaneden kaldırma işlemi yapılıyor ama toplu kaldırılamaz. (Ürün anahtarı kaldırma var)
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 14 Yer Hatay 15 Mart 2023 #9 569801 dedi: Ücretli bir oyunda yapmıştım diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ücretli oyunlarda da geçerli.
569801 dedi: Ücretli bir oyunda yapmıştım diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ücretli oyunlarda da geçerli.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 15 Mart 2023 #10 Ben yanlış biliyormuşum kusura bakmayın hocam. Sağ tıklayıp göremeyince yok sandım.