Steam'de virüs olma ihtimali var mı?

755983

Femtopat
Öncelikle merhaba konuya gelecek olursak birçok bu forum olsun başka forum olsun Steam'de virüs olma ihtimalini araştırdım ama ülkede her şey nasıl oluyorsa %50 ihtimalle oluyor bazıları aşırı güvenilir demiş bazıları virüs olma ihtimali var demiş özellikle ücretsiz oyunlarda bende biraz araştırdım gerçekten 2018 de virüs olan Bitcoin madencigiliydi sanırım bir oyun Steam'den kaldırılmış ve bir sürü insan mağdur olmuş bende bunu görünce size tekrar danışmak istedim ücretsiz oyunlarda virüs olma ihtimali nedir veya varsa nasıl anlarız diye şimdiden cevap verip vakit ayırıcaklara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-İhtimal her zaman vardır
2-Önlem olarak orijinal antivirüs kullanabilirsin
3-Antivirüs kullanmıyorsan, kurduğun oyunu oynarken ne kadar RAM harcıyor, arka planada ne kaynak kullanıyor ona bakabilirsin. Örnek 50 MB'lık bir oyun 8-10 GB RAM tüketiyorsa bir terslik var demektir.

Kanka anti virüs yerine Windows defender yeterli değilmi ve bu oyunu indirmeden bunu öğrenme ihtimalim yokmu

Ve merak ettiğim steam şuan büyük önlemler alıyormu virüse karı bu olaylardan sonra almıştır diye düşünüyorum benim aslında bu kadar merak etme amacım yüzlerce ücretsiz oyun var ve bazılarında yorum az özellikle ben kendi tarzım olan adult oyunlar için bunu merak ediyorum böyle birşeyi nasıl bile bilirim diye

Hayır değil. Windows Defender'in güvenliği, diğer anti virüs programlarının yanında komik kalıyor. Bitdefender önerebilirim.
Kanka benim Windows defenderi sorma sebebim ben zaten Steam harici biryerden birşey indirmiyorum gerçi zaten yeni aldım pcyi ondan çoğu özelliğini unutmuşum antivirüs programlari benim hatırladığım kadarıyla pcyi yavaşlatıyordu ve zaten benim merak ettiğim uygulamayı pcye indirmeden virüs olup olmadığını anlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…