Evet yeni bir çekiliş yapıyorum 1 kazanan 2 yedek olacak. Katılım şartları: En az 150 mesaj ve 1 aydan fazla üyelik. Kazanan kişi ile mail yolu ile iletişime geçilecek. Kazanan kişi ister 1250VP isterse de 50TL Steam cüzdan koduna sahip olacak. Aklımda bir bitiş tarihi yok 200 210 kişi...
Çekilişte kazanan kişi isterse 300VP alacak isterse de 10TL Steam cüzdan kodu. Çekilişi istediğim sayıda katılım olunca açıklayacağım. Lütfen gereksiz mesaj yazmayın. Sadece katılıyorum katıldım yazmanız yeterli. Düzenleme: En az 100 mesajınızın olması laızm 1 aydan önce kurulmuş hesap lazım.
Oyun ilk çıktığında ekran kartımın yanında GOG üzerinden key vermişlerdi bedava aldım oynadım, sonra ayıp oldu bu oyunda deyip tam fiyatından steamden almıştım. 12 lira bedava desek yeridir bu oyuna.
Ben şahsen konsolda oynamış bitirmiştim.
Sonra Steam'den aldım GOTY ama PC açmadığı için süs niyetine duruyor.
Belki Witcher 2 açar dedim ama optimizasyon leş olduğu için o da süs niyetine duruyor.
Witcher 1 eski geldiği için hikayesini okusanız veya izleseniz anlarım ama witcher 2 hala oynanabilecek durumda bir oyundur, 2'yi oynamadan 3'e geçmenizi önermem. @Enesuyan42 muhteşem yerine gülücüğe basmışım yanlışlıkla.
Zamanında 60 TL gibi bir fiyata almıştım (2016). Oyun parasını son kuruşuna kadar hak ediyor, böyle bir oyun için 12 TL çok çok ucuz. Bir paket sigara içmeyin, bu oyunu alın. Daha kârlıdır.