PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 3 Nisan 2021 #1 Merhaba, iyi sosyaller. Sadece Witcher 3'ün Steam Cloud kaydını silmek istiyorum. Seriye yeniden başlayacağım.
Merhaba, iyi sosyaller. Sadece Witcher 3'ün Steam Cloud kaydını silmek istiyorum. Seriye yeniden başlayacağım.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Kaydı silmeden de "Yeni Oyun" seçeneğine tıklayıp en baştan başlayabilirsiniz.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #3 Hocam ng+ dan oynayın?
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 3 Nisan 2021 #4 körbiginar dedi: Hocam ng+dan oynayın? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu maalesef bilmiyorum. The Towande dedi: Kaydı silmeden de "Yeni Oyun" seçeneğine tıklayıp en baştan başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kaydı silmek istiyorum.
körbiginar dedi: Hocam ng+dan oynayın? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu maalesef bilmiyorum. The Towande dedi: Kaydı silmeden de "Yeni Oyun" seçeneğine tıklayıp en baştan başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kaydı silmek istiyorum.