Çözüldü Steam'de workshop bulunmayan oyunlara yama kurmak için yama hangi dosyaya atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesyuq

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Katana 17 B13VFK-1037XTR Intel Core i7-13620H 17.3" 16 GB RAM 1 TB SSD RTX4050 Windows 11 pro
Steam'de workshop bulunmayan oyunlara yama kurmak için yama hangi dosyaya atılır? Yarıyıl tatilinde Sleeping Dogs ve Wolfenstein the New Order'ı bitirmek istiyorum belki Hitman 3 de bitiririm ama Steam'deki workshopsuz oyunlarda hangi dosyaya yamayı kuracağımı bilmiyoum. İnternette ve forumda herkes workshopsuz olmaz falan demiş, varsa bir yöntemi yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de workshop bulunmayan oyunlara yama kurmak için yama hangi dosyaya atılır? Yarıyıl tatilinde Sleeping Dogs ve Wolfenstein the New Order'ı bitirmek istiyorum belki Hitman 3 de bitiririm ama Steam'deki workshopsuz oyunlarda hangi dosyaya yamayı kuracağımı bilmiyoum. İnternette ve forumda herkes workshopsuz olmaz falan demiş, varsa bir yöntemi yardımınıza ihtiyacım var.
Yamadan kastınız nedir? Türkçe yama? Mod? Çoğunlukla Workshop olmayan bu tarz dosyaların kurulumu dosyanın üreticisi tarafından belirtilir. Bazı oyunlar Mod kurulumu için 3. parti yazılım gerektirir ama oda zaten içeriği üreten tarafından belirtilir.

Yamadan kastınız nedir? Türkçe yama? Mod? Çoğunlukla workshop olmayan bu tarz dosyaların kurulumu dosyanın üreticisi tarafından belirtilir. Bazı oyunlar mod kurulumu için 3. parti yazılım gerektirir ama oda zaten içeriği üreten tarafından belirtilir.

Yamadan kastım Türkçe yamaydı. Kusura bakma eksik kalmış orası.

Yamadan kastım Türkçe yamaydı. Kusura bakma eksik kalmış orası.
Onun için Workshop'a ihtiyacınız yok, direk yamayı gidin ve oyunun dosyalarına yapıştırın.
RDR2 için mesela Workshop yok ama yama yapıyor herkes.

Onun için Workshop'a ihtiyacınız yok, direk yamayı gidin ve oyunun dosyalarına yapıştırın.
RDR2 için mesela Workshop yok ama yama yapıyor herkes.
hangi dosyaya data içinde olması lazım ama hangisi bilmiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-22 151042.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-22 151042.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 16
hangi dosyaya data içinde olması lazım ama hangisi bilmiyorum
Türkçe yama klasöründe ki dosyalar hangileri ise aynıları ile değiştirmeniz lazım. Türkçe yamayı İndirdiğiniz yerde yazar çoğunlukla konumu.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı