Steam'de yatırım yapmak için eşya önerisi

Cevher ile key alıyoruz sonra o keyi geri mi veriyoruz nasıl yani?
Cevher ile sen birinden key alıyorsun. Fiyatları sallıyorum unuttum şuan mesela 5000 cevher. Sen onu 5500'e koyuyorsun satıyorsun. 5000 varken niye benden alsınlar diye düşünme 5000 e satanlar genelde anlık satıcılar biraz anlık satıcı kovalaman gerekiyor 2 3 günde anlık satıcılardan 60 70 key toplayabilirsin büyük ihtimal. En ucuz oyunu alıp onun kartlarını düşürüp satmak gibi zaman alıcı gereksiz işleri yapmanızı önermem max 20 30 cent kâr'a geçiriyor.

Fiyatını bilmiyorum ama Mac-10 Neon Rider(Neon Sürücü) Az Aşınmış skinimi 20 gün bekleyip 10 TL kârla sattım. Griffin miydi neydi o skinin fiyatı çok hızlı uçuyor. Bu arada Parçalanmış Ağ Operasyonu bittiğinden onun eşyaları hızlı değerlenecektir.

Ekleme olarak şunu yapayım CS:GO itemlarına bulaşmanızı önermem sabırlı omlanız gerek ama şöyle önerebilirim mesela major turnuvaları oluyor stickerlar filan ekleniyor turnuva bitince kapsüller filan 0.35 cent civarına iniyor o zaman alın sonra 6 7 ay sonra 1.2 euro civarına satılıyor. TL olarak daha bi cazip duruyor. Ben geçen Berlin turnuvasında 500 tane kapsül alıp yapmıştım geçen sattım.

Zup serisini kart işlemek baya karlı. 5 rozetten garanti en az 1-2 tane nadir arka plan düşüyor. Zup F, Zup S, Zup Zero oyunlarından son seviyeye kadar rozet işledim ve 4 tane nadir arka plan var. 50 lirayı geçiyor pazar banı var 1 hafta bitsin hemen satacağım.

Bu taktiği yaparak çok kazandım çok KAYBETTİM. Bu tamamen blackjack bunu yapmanızı pek önermem eğer risk sevmiyorsanız.

Bu taktiği yaparak çok kazandım çok KAYBETTİM. Bu tamamen blackjack bunu yapmanızı pek önermem eğer risk sevmiyorsanız.
Bende birsürü oyun keyi var fakat çoğu 2.10TL değerindeki keylerden yine de 5500 cevher eder mi.

Bazen zararlı olabiliyor ama her oyundan yapmamak lazım. Arka planların fiyatına bakıp pahalı olanları rozet işliyorum. Bir de şu Steam Card Exchange olayını biraz anlatır mısın, key derken nasıl alıyoruz yani CS:GO keyi mi?

Bende birsürü oyun keyi var fakat çoğu 2.10TL değerindeki keylerden yine de 5500 cevher eder mi.
Key derken ? CD Key ise Steam Card Exchange grubuna bakarsanız o keylerin alıcıları var. Eğer indirim kuponlarından bahsediyorsanız gereksiz tanesi 1 cevher filan.

40tl ye topladığım envanterimi dolar uçunca sattım. GTA 5 (99,90tl) + 2 oyun daha aldım. Csgo yatırımı yapacaksın

Fiyatı ucuz olan skinleri aynı zamanda göz zevkine uyan itemleri ucuz görünce al piyasası artınca satarsın. Gerçi biraz geç kaldın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…