Baris03097 Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben bugün içinde koleksiyon kartı özelliği bulunan birkaç oyun aldım ancak kart hakkınız kalmadı diyor bu nedendir?
Arkadaşlar merhaba ben bugün içinde koleksiyon kartı özelliği bulunan birkaç oyun aldım ancak kart hakkınız kalmadı diyor bu nedendir?
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Baris03097 dedi: Arkadaşlar merhaba ben bugün içinde koleksiyon kartı özelliği bulunan birkaç oyun aldım ancak kart hakkınız kalmadı diyor bu nedendir? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu. Çözüldü: Steam hiç oynanmamış oyunun kart düşme hakkı yok. Bekleyin düzelecektir. Eğer 1-2 gün içerisinde düzelmezse iade edin kar için aldıysanız.
Baris03097 dedi: Arkadaşlar merhaba ben bugün içinde koleksiyon kartı özelliği bulunan birkaç oyun aldım ancak kart hakkınız kalmadı diyor bu nedendir? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu. Çözüldü: Steam hiç oynanmamış oyunun kart düşme hakkı yok. Bekleyin düzelecektir. Eğer 1-2 gün içerisinde düzelmezse iade edin kar için aldıysanız.
Baris03097 Megapat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 Teşekkürler umarım düzelir.