3 380139 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 73 7 Nisan 2021 #1 Merhaba. GTA için 2 hesaptan girmek istiyorum ama Steam hesabımdan hesabı çıkartmak çok zor cidden. Ben de Epic'te var zaten diye düşünüp böyle bir soru sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
Merhaba. GTA için 2 hesaptan girmek istiyorum ama Steam hesabımdan hesabı çıkartmak çok zor cidden. Ben de Epic'te var zaten diye düşünüp böyle bir soru sordum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Nisan 2021 #2 Hayır. Oyun içinden ''Karakter Değiştir''e basıp sonrasında aynı level'i kullanma dersen zaten aynı mantık oluyor. Artı 0 Eksi
Hayır. Oyun içinden ''Karakter Değiştir''e basıp sonrasında aynı level'i kullanma dersen zaten aynı mantık oluyor.
V vbugrax Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et