Oyun Steam'de zamlanan, Humble Bundle, Game Billet.com'da ucuz olan oyunlar

Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.

Son düzenleme:
Bu sitenin ya Tosla ile ya da benimle bir sorunu var. Mordhau aldım, o da incelemeye düştü. 5 siparişimden 4'ü başarısız oldu.

Bu sitenin ya Tosla ile ya da benimle bir sorunu var. Mordhau aldım, o da incelemeye düştü. 5 siparişimden 4'ü başarısız oldu.

Tüm alışverişlerimi Visa kart ile yaptım hepsi anında halloldu kodda hemen geldi 2 günde 5 sipariş verdim hepsi sorunsuz belki de Tosla kabul etmiyordur başka kart denediniz mi?

Hesap onaylamanız lazım sıkıntısız işlem için ben member olmuştum kredi kartım ile direkt hemen alabiliyorum.

Hesap onaylanmadan alıyor muydu ya ben hemen hesap açar açmaz onaylayıp Visa ile 5 sipariş geçtim hepside başarılı oldu alamayan arkadaşların sorunu sizin dediğiniz nedenden yüksek ihtimal.

Son düzenleme:
Ucuz Witcher 3 keyi bulamadım ya alacaktım param yoktu zamlandı

2FA doğrulama yaptım bende Humble Bundle hesabına fakat kartı girdikten sonra telefon no isteyip SMS yollattırdı. Girdim fakat siparişi incelemeye aldılar ve elime kod falan geçmedi, acaba hesabı doğrulayamadığımdan olabilir mi?

Beyond zam yedi zaten.

3 oyunda zammı yedi ben zam yemeden yakalamıştım alamayanlara geçmiş olsun.

Ben tel doğrulaması yapmadım mail doğrulaması yaptım Visa kredi kartı ile 7 sipariş geçtim oyun kodu anında verildi hepsinde.

Şans işi resmen.

Hesap onaylamanız lazım sıkıntısız işlem için ben member olmuştum kredi kartım ile direkt hemen alabiliyorum.
Nereden onaylayacağız? Sipariş verirken telefon numarası doğrulaması yapıyorum zaten. Kayit olurken de gmail ve telefon numarasi dogrulamasi yapmışımdır diye düşünüyorum ama emin değilim.

Nereden onaylayacağız? Sipariş verirken telefon numarası doğrulaması yapıyorum zaten. Kayit olurken de gmail ve telefon numarasi dogrulamasi yapmışımdır diye düşünüyorum ama emin değilim.
3 oyunda zammı yedi ben zam yemeden yakalamıştım alamayanlara geçmiş olsun.
Heavy Rain ve Detroit zaten vardı da Beyond Two Souls almadım. Boş yere para harcıyorum ama sistem kaldırmadığı için oynamıyorum. Büyük ihtimalle olmayacak ama ileride satabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…