V victorrrr Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Eylül 2022 #2 Neden böyle bir şey yapasınız? Aynı oyun zaten Steam çok daha kaliteli. Ayrıca yapamazsınız diye biliyorum.
Neden böyle bir şey yapasınız? Aynı oyun zaten Steam çok daha kaliteli. Ayrıca yapamazsınız diye biliyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.364 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Eylül 2022 #3 victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanmazsınız.
victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanmazsınız.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3.007 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #5 victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olsa Epic'de bedava alanlar Steam'e aktarır daha kaliteli serverlarda oynar.
victorrrr dedi: Başlıkta olduğu gibi Steam'deki GTA 5'i Epic Games'te kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olsa Epic'de bedava alanlar Steam'e aktarır daha kaliteli serverlarda oynar.
V victorrrr Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #6 Ulubatlı Souness dedi: Hocam öyle bir şey olsa Epic'de bedava alanlar Steam'e aktarır daha kaliteli serverlarda oynar. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. steelumut dedi: Hayır, kullanmazsınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum.
Ulubatlı Souness dedi: Hocam öyle bir şey olsa Epic'de bedava alanlar Steam'e aktarır daha kaliteli serverlarda oynar. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. steelumut dedi: Hayır, kullanmazsınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3.007 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #7 victorrrr dedi: Yanlış anlatmışım galiba, Steam'deki GTA 5'in oyun dosyalarını Epic Games'e aktarmak istiyorum. Yanlış anlatmışım galiba, Steam'deki GTA 5'in oyun dosyalarını Epic Games'e aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
victorrrr dedi: Yanlış anlatmışım galiba, Steam'deki GTA 5'in oyun dosyalarını Epic Games'e aktarmak istiyorum. Yanlış anlatmışım galiba, Steam'deki GTA 5'in oyun dosyalarını Epic Games'e aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.364 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Eylül 2022 #8 victorrrr dedi: Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Gameste GTA V'niz varsa yapabilirsiniz.
victorrrr dedi: Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. Yanlış anlatmışım galiba, steamdeki GTA 5'in oyun dosyalarını epic gamese aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Gameste GTA V'niz varsa yapabilirsiniz.