Steam'deki GTAV'i Epic Games görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ayazzers

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar iyi günler.
Yaklaşık 2 yıldır Steam üzerinden GTA V oynuyorum. Geçenlerde Epic Games üzerinden GTA V ücretsiz bir şekilde dağıtıldı ve bende kütüphaneme ekledim.
Sorum şu;
Steam üzerinden yüklü olan oyun Epic Games üzerinden yüklü değil olarak gözüküyor yani Epic Games üzerinden oynamam için tekrardan yüklemem lazım.
Epic Games üzerinden oyunu yüklemeden yüklü olarak nasıl gösterebilirim çünkü tekrardan yüklemesini beklemek epey bir zaman alacak. Umarım açıklayıcı olmuşumdur teşekkürler.

Epic Games üzerinden indirmeyi başlatıp duraklatın. Daha sonra steam dizinindeki GTA klasörünü Epic Games üzerinden indirme işlemini başlatırken seçtiğiniz dizine kopyalayın ve adının "GTAV" olduğuna emin olun. Bu adımdan sonra Epic Games üzerinden indirmeyi devam ettirin. 10dk içerisinde sıfırdan yüklenmiş gibi gözükmesi lazım.

Epic Games üzerinden indirmeyi başlatıp duraklatın. Daha sonra Steam dizinindeki GTA klasörünü Epic Games üzerinden indirme işlemini başlatırken seçtiğiniz dizine kopyalayın ve adının "GTAV" olduğuna emin olun. Bu adımdan sonra Epic Games üzerinden indirmeyi devam ettirin. 10dk içerisinde sıfırdan yüklenmiş gibi gözükmesi lazım.

Dediklerine uydum ve indirme işlemi tamamlandı sorunsuz şekilde çalışıyor oyun.
Epic Games üzerinden GTA 5'i başlattıktan sonra Steam'da kullandığım Rockstar hesabına atıyor otomatik olarak. Ben yeni sıfırdan bir hesap oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bir bilgin var mı?

Dediklerine uydum ve indirme işlemi tamamlandı sorunsuz şekilde çalışıyor oyun.
Epic Games üzerinden GTA 5'i başlattıktan sonra Steam'da kullandığım Rockstar hesabına atıyor otomatik olarak. Ben yeni sıfırdan bir hesap oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bir bilgin var mı?
Önce yeni bir "SocialClub" hesabı oluşturup "Epic Games" ile bağlamanız gerekiyor önce.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı