Arkadaşlar, benim Steam'de GTA V var ve yüklü. Epic Games hesabım da var, oradan oynamak isteyince otomatik olarak indiriyor. 98 GB indirmek istemiyorum. Steam'dekini kopyalayıp atsak olur mu? Nasıl yaparım?
Arkadaşlar, benim Steam'de GTA V var ve yüklü. Epic Games hesabım da var, oradan oynamak isteyince otomatik olarak indiriyor. 98 GB indirmek istemiyorum. Steam'dekini kopyalayıp atsak olur mu? Nasıl yaparım?
Öyle bir şeyde yok defalarca yaptım, defalarca da arkadaşım yaptı. Arkadaş zaten Steamde ki Gta V'i Epic Games hesabıma aktarmak istiyorum dememiş, indirmek istemiyorum demiş.
Arkadaşın dediği gibi indirmeyi başlatın sonra hemen durdurun. Ardından steam dosyalarını kopyalayıp Epic Games'ten indirmesini istediğiniz yere yapıştırın.Bunu yaptıktan sonra oyun dosyalarını doğrulayacaksınız. Eksik olan dosyaları indiriyor fakat 4-5 gb tarzı bir şeydi diye hatırlıyorum. Epic'ten aldığımda bu şekilde geçirmiştim ben de dosyaları steam hesabımda banlıyım diye.
Epic üzerinden indirme başlatıp klasörlerin oluşturulması için biraz bekle ve daha sonra Steam dizininden GTA dosyalarını Epic'in GTA için oluşturduğu klasöre kopyala. Sonrasında Epic uygulamasını kapatıp yeniden aç ve dosya doğrulama yap. Denemedim ama çalışacağını düşünüyorum.
Epic üzerinden indirme başlatıp klasörlerin oluşturulması için biraz bekle ve daha sonra Steam dizininden GTA dosyalarını Epic'in GTA için oluşturduğu klasöre kopyala. Sonrasında Epic uygulamasını kapatıp yeniden aç ve dosya doğrulama yap. Denemedim ama çalışacağını düşünüyorum.