Arkadaşlar, benim Steam'de GTA V var ve yüklü. Epic Games hesabım da var, oradan oynamak isteyince otomatik olarak indiriyor. 98 GB indirmek istemiyorum. Steam'dekini kopyalayıp atsak olur mu? Nasıl yaparım?
Attıktan sonra indirme durdurulup Epic Games kapatılıp açılır ve muhtemelen daha az indirme gösterir. 50gb'ın 20sini indirdikten sonra çık gir yapıp baktığınızda 30gb indirme olduğunu göstermesi gibi.
Attıktan sonra indirme durdurulup Epic Games kapatılıp açılır ve muhtemelen daha az indirme gösterir. 50gb'ın 20sini indirdikten sonra çık gir yapıp baktığınızda 30gb indirme olduğunu göstermesi gibi.
Yok hocam aynı şekilde yapmıştım ben internetimin kötü olduğu zamanlar indirmekle uğraşmayayım diye başarılı olmuştu 5-6 gb tarzı bir dosya indirip oynamaya başlamıştım.
Hayır hocam oyunu aldığınız zaman zaten yanında online'a girebiliyorsunuz. Premium edition'da ise online da bedavaya ofis,araç,motor klübü ve bir çok şey bedava. Ve yanlış hatırlamıyorsam 15 gün oynadıktan sonra 1m veriyordu size.