EmreThePlayer35 Yoctopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben Steam'de Fallout New Vegas'ı bitirdim. Şimdi bu oyun kaydımı Epic Games'e aktarmak istiyorum. Nasıl aktarırım?
Arkadaşlar ben Steam'de Fallout New Vegas'ı bitirdim. Şimdi bu oyun kaydımı Epic Games'e aktarmak istiyorum. Nasıl aktarırım?
Çözüm kediyebagıranadamm 1 Ağustos 2023 Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim.
Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim.
Berat.xx56 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 413 1 Ağustos 2023 #2 EmreThePlayer35 dedi: Arkadaşlar ben Steam'de Fallout New Vegas'ı bitirdim. Şimdi bu oyun kaydımı Epic Games'e aktarmak istiyorum. Nasıl aktarırım? Genişletmek için tıkla... Oyunun save dosyasını bulup kopyalayıp epic gamese aktarabilirsiniz diye biliyorum Artı 0 Eksi
EmreThePlayer35 dedi: Arkadaşlar ben Steam'de Fallout New Vegas'ı bitirdim. Şimdi bu oyun kaydımı Epic Games'e aktarmak istiyorum. Nasıl aktarırım? Genişletmek için tıkla... Oyunun save dosyasını bulup kopyalayıp epic gamese aktarabilirsiniz diye biliyorum
KS KS EmreThePlayer35 Yoctopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Berat.xx56 dedi: Oyunun save dosyasını bulup kopyalayıp epic gamese aktarabilirsiniz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim hocam. Artı 0 Eksi
Berat.xx56 dedi: Oyunun save dosyasını bulup kopyalayıp epic gamese aktarabilirsiniz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim hocam.
kediyebagıranadamm Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #4 Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim. Artı 1 Eksi Çözüm
Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim.
KS KS EmreThePlayer35 Yoctopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 kediyebagıranadamm dedi: Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam sağolun. Artı 0 Eksi
kediyebagıranadamm dedi: Hocam şu aşamalar sanırsam işinizi görecektir. Steam'deki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\Documents\My Games\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaların yedeğini al. Sonra kopyala. Epic Games'te oyunu indir. Biraz indirince durdur. Launcher'ı kapat. Epic Games'teki oyun kaydının klasörünü bul. “C:\Users\<kullanıcı adınız>\AppData\Local\<oyun adı>\Saved\SaveGames\” yolunda olur. Klasördeki dosyaları sil. Kopyaladığın dosyaları yapıştır. Launcher'ı aç. Oyunu indir. Oyunu başlat. Steam'deki oyun kaydını gör. Not: Olumlu olursa çözüldü diye yanıtlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam sağolun.