SametSalvatore Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar benim Steam üzerinde Nether adlı bir oyunum var ve ben bu oyunu satmak istiyorum G2A üzerinden satabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar benim Steam üzerinde Nether adlı bir oyunum var ve ben bu oyunu satmak istiyorum G2A üzerinden satabilir miyim ?
ErenKaradagg Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #2 Kütüphanende olmasa bile sanırsam satamazsın. Steam ürün kodlarını göstermiyor diye biliyorum.
Efe Yurt Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar benim Steam üzerinde Nether adlı bir oyunum var ve ben bu oyunu satmak istiyorum G2A üzerinden satabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsa çok saçma olurdu oyunu al oyna saatlerce sıkıl sat G2A'da.
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar benim Steam üzerinde Nether adlı bir oyunum var ve ben bu oyunu satmak istiyorum G2A üzerinden satabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsa çok saçma olurdu oyunu al oyna saatlerce sıkıl sat G2A'da.