dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 CS:GO'da birkaç kasam vardı onları sattım. Oradan gelen parayı karta atabilir miyim? Şu an Steam cüzdan bakiyesinde para.
CS:GO'da birkaç kasam vardı onları sattım. Oradan gelen parayı karta atabilir miyim? Şu an Steam cüzdan bakiyesinde para.
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Hocam üzgünüm ancak Steam bakiyesindeki parayı gerçek kartınıza atamazsınız.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #4 ByNoGame gibi sitelerle skin satarak aktarabilirsin.
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #5 Alamazsınız.
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #6 Mümkün değil.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Mayıs 2023 #7 dwarekithx dedi: CS:GO'da birkaç kasam vardı onları sattım. Oradan gelen parayı karta atabilir miyim? Şu an Steam cüzdan bakiyesinde para. Genişletmek için tıkla... %25 indirimli oyun Technopat'a satabilirsiniz veya sitelerden yapabilirsiniz.
dwarekithx dedi: CS:GO'da birkaç kasam vardı onları sattım. Oradan gelen parayı karta atabilir miyim? Şu an Steam cüzdan bakiyesinde para. Genişletmek için tıkla... %25 indirimli oyun Technopat'a satabilirsiniz veya sitelerden yapabilirsiniz.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #8 iMartis dedi: Hocam üzgünüm ancak Steam bakiyesindeki parayı gerçek kartınıza atamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman sadece oyun için mi kullanabiliyorum o parayı
iMartis dedi: Hocam üzgünüm ancak Steam bakiyesindeki parayı gerçek kartınıza atamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman sadece oyun için mi kullanabiliyorum o parayı
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #9 dwarekithx dedi: O zaman sadece oyun için mi kullanabiliyorum o parayı. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından item veya dediğiniz gibi oyun için kullanabiliyorsunuz hocam.
dwarekithx dedi: O zaman sadece oyun için mi kullanabiliyorum o parayı. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından item veya dediğiniz gibi oyun için kullanabiliyorsunuz hocam.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #10 iMartis dedi: Topluluk pazarından item veya dediğiniz gibi oyun için kullanabiliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa Steam'de bu kadar para var ne yapacağımı bilemedim ne önerirsiniz ne alayım
iMartis dedi: Topluluk pazarından item veya dediğiniz gibi oyun için kullanabiliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa Steam'de bu kadar para var ne yapacağımı bilemedim ne önerirsiniz ne alayım