BurakCanDG Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 15 Ağustos 2021 #2 reptile dedi: Ana Sayfa > Hesap > Lisanslar ve ürün anahtarı aktivasyonları, burada ne yazıyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bakin bakalim. Lite olup olmadigi bu kisimda belli olur. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Ana Sayfa > Hesap > Lisanslar ve ürün anahtarı aktivasyonları, burada ne yazıyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bakin bakalim. Lite olup olmadigi bu kisimda belli olur.
vavavaisvavaosas Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #3 BurakCanDG dedi: Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Lite'ken aldım şimdi Steamdan kaldırıldı. Artı 0 Eksi
BurakCanDG dedi: Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Lite'ken aldım şimdi Steamdan kaldırıldı.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 15 Ağustos 2021 #4 DLC kısmında Full Game certificate var mı yoksa değildir. Artı 0 Eksi
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2021 #5 BurakCanDG dedi: Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Lite. Artı 0 Eksi
BurakCanDG dedi: Merhaba geçen yıl gibi benim kütüphaneme PES 2020 eklendi. Başka kişilere de eklendi diye duydum. Acaba bu Lite mi yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Lite.
KS KS BurakCanDG Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #6 XPLSG dedi: DLC kısmında Full Game certificate var mı yoksa değildir. Genişletmek için tıkla... Yok malesef lite Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: DLC kısmında Full Game certificate var mı yoksa değildir. Genişletmek için tıkla... Yok malesef lite