Steam'deki Star Wars: Complete Edition Paketi kaldırıldı mı?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Eski Star Wars oyunlarının Steam'de tek pakette daha ucuz olduğu Complete Edition kaldırıldı mı? İndirimde değilken atmıştım bir oyunu istek listesine girince paketi alırım diye ama göremedim Steam'de, ben de web sitesinden girip baktım belki Skyrim'de yapılan şey burada da olmuştur da böyle alırım diye ama sonuç çıkıyor linke tıklayınca Steam ana sayfaya atıyor. Kaldırılmış mı şimdi?

Türkiye, Arjantin'e kapatılmış. Steam indirim dönemlerinde bazı paketleri Türkiye ve Arjantin'de kapatabiliyor. Ancak şu şekil alabilirsiniz: Paket ilk indirime girdiğinde 1 saat vaktiniz var. Kapanmadan satın aldınız aldınız yoksa kapanıyor bir daha da indirimli alamıyorsunuz sonraki indirim dönemine kadar.

Türkiye, Arjantin'e kapatılmış. Steam indirim dönemlerinde bazı paketleri Türkiye ve Arjantin'de kapatabiliyor. Ancak şu şekil alabilirsiniz: Paket ilk indirime girdiğinde 1 saat vaktiniz var. Kapanmadan satın aldınız aldınız yoksa kapanıyor bir daha da indirimli alamıyorsunuz sonraki indirim dönemine kadar.
O zaman sadece Jedi Academy ve KOTOR alırım. Kalanları da paketteyken denerim belki diyordum da gerek yok o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı