Steam'den 15 gün geçmiş GTA 5 iade edilir mi?

alicanius

Hectopat
Steam'den GTA 5 almıştım fakat iade etmek istiyorum ama 15 gün geçtiğinden param kartıma gelir mi? 14 gün kuralı olduğundan dolayı 1 günden sıkıntı çıkar mı iade işleminde?

Steam'den GTA 5 almıştım fakat iade etmek istiyorum ama 15 gün geçtiğinden param kartıma gelir mi? 14 gün kuralı olduğundan dolayı 1 günden sıkıntı çıkar mı iade işleminde?
Sıkıntı olur. Ama deneyebilirsiniz en fazla red cevabı gelir.

Edemiyorsunuz maalesef. 14 günü ve 2 saat oyun içi oynama süresini geçmemeniz gerek iade için.

Zaman geçmeden hemen dene bende kabul etmişlerde başka bir oyunu.

İade etmeyi deneyin, bazen problem olmuyor ancak büyük ihtimalle kabul olmaz. Şansınızı deneyin.

Şansını dene. 2 saat iade süresi var normalde ben 3 saat oynadığım oyunu iade etmiştim.

Bazen bu limitleri hiç sayabiliyorlar. Eğer oynama süreniz geçmemişse şansınızı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…