SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Aralık 2020 #1 Merhaba, yeni bir Steam hesabı açtım ve yurt dışındaki kuzenim bana 5 dolar değerinde Steam dijital hediye kartı gönderir ise kısıtlama kalkar mı?
Merhaba, yeni bir Steam hesabı açtım ve yurt dışındaki kuzenim bana 5 dolar değerinde Steam dijital hediye kartı gönderir ise kısıtlama kalkar mı?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 SalihCinar dedi: Merhaba, yeni bir Steam hesabı açtım ve yurt dışındaki kuzenim bana 5 dolar değerinde Steam dijital hediye kartı gönderir ise kısıtlama kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hediyeler kısıtlama kaldırmaz. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Merhaba, yeni bir Steam hesabı açtım ve yurt dışındaki kuzenim bana 5 dolar değerinde Steam dijital hediye kartı gönderir ise kısıtlama kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, hediyeler kısıtlama kaldırmaz.
KS KS SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Aralık 2020 #3 Gabe Newell dedi: Hayır, hediyeler kısıtlama kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Yine de denemekte fayda var, olur ise editlerim Artı 0 Eksi
Gabe Newell dedi: Hayır, hediyeler kısıtlama kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Yine de denemekte fayda var, olur ise editlerim
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 SalihCinar dedi: Yine de denemekte fayda var, olur ise editlerim Genişletmek için tıkla... Hocam kesin bilgi maalesef bence siz arkadaşınızdan 5 Dolar alın ve kendiniz para yatırın. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Yine de denemekte fayda var, olur ise editlerim Genişletmek için tıkla... Hocam kesin bilgi maalesef bence siz arkadaşınızdan 5 Dolar alın ve kendiniz para yatırın.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 Olmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Aralık 2020 #6 Gabe Newell dedi: Hocam kesin bilgi Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi? Daha önce denediniz mi? Radian dedi: Cüzdan kodları kaldırıyor mu kısıtlamayı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıyor. 20 TL aldım 3 dolar kaldı. Artı 0 Eksi
Gabe Newell dedi: Hocam kesin bilgi Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi? Daha önce denediniz mi? Radian dedi: Cüzdan kodları kaldırıyor mu kısıtlamayı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıyor. 20 TL aldım 3 dolar kaldı.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 Radian dedi: Cüzdan kodları kaldırıyor mu kısıtlamayı? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırıyor. SalihCinar dedi: Kesin bilgi mi? Daha önce denediniz mi? Kaldırıyor. 20 TL aldım 3 dolar kaldı. Genişletmek için tıkla... Denemedim Steam'in sayfasında yazıyor. Artı 0 Eksi
Radian dedi: Cüzdan kodları kaldırıyor mu kısıtlamayı? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırıyor. SalihCinar dedi: Kesin bilgi mi? Daha önce denediniz mi? Kaldırıyor. 20 TL aldım 3 dolar kaldı. Genişletmek için tıkla... Denemedim Steam'in sayfasında yazıyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 24 Aralık 2020 #8 SalihCinar dedi: Kesin bilgi mi? Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi. Net. Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz) Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları support.steampowered.com Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Kesin bilgi mi? Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi. Net. Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz) Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları support.steampowered.com