birazsorumvar
Centipat
Steam'den oyunu alırken onaylama kısmında Steam Abonelik Sözleşmesini gördüm, okudum ama tam emin olamadım. Bu her ay için yenilenen ödeme anlamında mı?
Hayır. Oyunu bir kere alırsınız ve bir kere parasını verirsiniz. Aldığınız oyun nedir?Steam'den oyunu alırken onaylama kısmında Steam Abonelik Sözleşmesini gördüm, okudum ama tam emin olamadım. Bu her ay için yenilenen ödeme anlamında mı?
Steam'den oyunu alırken onaylama kısmında Steam abonelik sözleşmesini gördüm, okudum ama tam emin olamadım. Bu her ay için yenilenen ödeme anlamında mı?
Just Cause 2 alıyorum, satın almayı tamamlamam için onaylamam lazım. Steam Abonelik Sözleşmesi yazıyorHayır. Oyunu bir kere alırsınız ve bir kere parasını verirsiniz. Aldığınız oyun nedir?
Steam da bir oyun almanız için abonelik sözleşmesini kabul etmeniz gerekiyor.Just Cause 2 alıyorum, satın almayı tamamlamam için onaylamam lazım. Steam Abonelik Sözleşmesi yazıyor
Sıkıntı olmaz o halde. Bir kere vereceksiniz parayı.Just Cause 2 alıyorum, satın almayı tamamlamam için onaylamam lazım. Steam Abonelik Sözleşmesi yazıyor
Onayladık bakalımSteam de bir oyun alırken onaylama kısmında abonelik sözleşmesi sadece bir hatırlatmadır ödemeniz sadece bir kere çekiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.