Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Arkadaşlar sizce bu linkteki ürünü alsam sorun yaşar mıyım? Şu an indirimde ama Mirillis'in sitesinde 19.77 dolara satılıyor. Sizce güvenilir mi? Link: https://store.steampowered.com/app/228180/Action__Gameplay_Recording_and_Streaming/?l=turkish
Arkadaşlar sizce bu linkteki ürünü alsam sorun yaşar mıyım? Şu an indirimde ama Mirillis'in sitesinde 19.77 dolara satılıyor. Sizce güvenilir mi? Link: https://store.steampowered.com/app/228180/Action__Gameplay_Recording_and_Streaming/?l=turkish
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 17 Mart 2023 #2 Anlamadım hocam. Steam güvenli mi diye mi soruyorsunuz? Öyleyse, evet.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 17 Mart 2023 #3 Steam güvenli mi diye soruyorsunuz?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Mart 2023 #4 Steam'de yerel fiyatlandırma mevcut.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Mart 2023 #5 Hocam yerel fiyatlandırma sağ olsun Steam'den zam gelmemiş uygulamalara çok daha uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Evet, güvenilir. Steam'den satın aldığım Action!'ın ekran görüntüsünü göndereyim.
Hocam yerel fiyatlandırma sağ olsun Steam'den zam gelmemiş uygulamalara çok daha uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Evet, güvenilir. Steam'den satın aldığım Action!'ın ekran görüntüsünü göndereyim.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 17 Mart 2023 #6 KederliLahmacun dedi: Anlamadım hocam. Steam güvenli mi diye mi soruyorsunuz? Öyleyse, evet. Genişletmek için tıkla... Sanırım Mirillis'in güvenilir olup olmadığını sormak istemiş anlam karışmış olabilir.Gerçi yok cümle değişiyor sanırım arkadaş Steam'in güvenilirliğini sormuş.
KederliLahmacun dedi: Anlamadım hocam. Steam güvenli mi diye mi soruyorsunuz? Öyleyse, evet. Genişletmek için tıkla... Sanırım Mirillis'in güvenilir olup olmadığını sormak istemiş anlam karışmış olabilir.Gerçi yok cümle değişiyor sanırım arkadaş Steam'in güvenilirliğini sormuş.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Mart 2023 #7 ZesuN dedi: Sanırım Mirillis'in güvenilir olup olmadığını sormak istemiş anlam karışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence Steam'de Mirillis'in sitesinden çok daha uygun fiyatla satılmasına anlam verememiştir. Bu arada garip bir şekilde gerçekten yazılımlara zam gelmemiş, Soundpad(kendi sitelerinde 5€) içinde aynısı geçerli. Son düzenleme: 17 Mart 2023
ZesuN dedi: Sanırım Mirillis'in güvenilir olup olmadığını sormak istemiş anlam karışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence Steam'de Mirillis'in sitesinden çok daha uygun fiyatla satılmasına anlam verememiştir. Bu arada garip bir şekilde gerçekten yazılımlara zam gelmemiş, Soundpad(kendi sitelerinde 5€) içinde aynısı geçerli.
Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #8 steam güvenilir biliyorumda mirillisdekinin aynı programımı bu onu sordum
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Mart 2023 #9 Ömer Efe Alp dedi: steam güvenilir biliyorumda mirillisdekinin aynı programımı bu onu sordum Genişletmek için tıkla... Evet, aynı programı.
Ömer Efe Alp dedi: steam güvenilir biliyorumda mirillisdekinin aynı programımı bu onu sordum Genişletmek için tıkla... Evet, aynı programı.