Çözüldü Steam'den alınan Age of History 3'te trojan çıkı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 PRO
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g With radeon Vega Graphics, 3500mhz, 4 çekirdek
Oyunun adı "Age of History 3" bugün oyuna girerken hata verdi, bunun üzerine denetleme yaptırdı Steam. Denetleme esnasında Windows virüs ve tehdit koruması sistemde trojan olduğunu bildirdi. Bende denetlemeyi durdurup virüsü temizledim. Tekrar denetlemeye devam et tuşuna bastığımda Windows virüs ve tehdit koruması sistemde trojan olduğunu bildiriyor. Ne yapmalıyım?

Orijinal oyunu satın aldığınıza emin misiniz? Eğer orijinal oyunu satın aldıysanız, sorun çıkmaz. Aldığınız oyunun fake oyun olmaması gerek. Eğer orijinal oyun ise devam edebilirsiniz, Windows güvenlik duvarını kapatın.

Oyunun adı "Age of History 3" bugün oyuna girerken hata verdi, bunun üzerine denetleme yaptırdı Steam. Denetleme esnasında Windows virüs ve tehdit koruması sistemde trojan olduğunu bildirdi. Bende denetlemeyi durdurup virüsü temizledim. Tekrar denetlemeye devam et tuşuna bastığımda Windows virüs ve tehdit koruması sistemde trojan olduğunu bildiriyor. Ne yapmalıyım?
Mümkünü yok ama doğruysa format atman gerek.

Orijinal oyunu satın aldığınıza emin misiniz? Eğer orijinal oyunu satın aldıysanız, sorun çıkmaz. Aldığınız oyunun fake oyun olmaması gerek. Eğer orijinal oyun ise devam edebilirsiniz, Windows güvenlik duvarını kapatın.
CCleaner vakası gibi oyun developer ya da yayıncı şirketi hacklenip, daha fazla cihazı hacklemek için oyun dosyaları değiştirilmiş olabilir. Daha önceden yaşandı yani.

Oyunun yapımcısı çözümü paylaştı. Sorunu çözüyorum umarım yapabilirim. Cevaplarınız için teşekkür ederim!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı