emirww1907 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:21 #1 Arkadaşlar, daha dün Assetto Corsa satın aldım. Bugün Assetto Corsa oynamak için oyunu açınca eke koyduğum bir hata alıyorum. Dün 30 dakika boyunca oynadım, bugün açılmıyor. Neden acaba, bilen var mı?
Arkadaşlar, daha dün Assetto Corsa satın aldım. Bugün Assetto Corsa oynamak için oyunu açınca eke koyduğum bir hata alıyorum. Dün 30 dakika boyunca oynadım, bugün açılmıyor. Neden acaba, bilen var mı?
KS KS emirww1907 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:54 #11 gameradam1234 dedi: Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center bu siteye gidip NET 4ü indir kur belki düzelir. Genişletmek için tıkla... hocam inidiricem şimdi ama düzelmezse napıcam Artı 0 Eksi
gameradam1234 dedi: Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center bu siteye gidip NET 4ü indir kur belki düzelir. Genişletmek için tıkla... hocam inidiricem şimdi ama düzelmezse napıcam
G gameradam1234 Yoctopat Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:55 #12 Düzelmezse siz internetten bakın belki oralarda vardır çözümü. Artı 0 Eksi
KS KS emirww1907 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:03 #13 gameradam1234 dedi: Düzelmezse siz internetten bakın belki oralarda vardır çözümü. Genişletmek için tıkla... Hocam net framework4 zaten sizin bilgisayrınızds yüklü diyor Artı 0 Eksi
gameradam1234 dedi: Düzelmezse siz internetten bakın belki oralarda vardır çözümü. Genişletmek için tıkla... Hocam net framework4 zaten sizin bilgisayrınızds yüklü diyor