Steam'den alınan CS 1.6 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

NoosWia

Femtopat
Daha fazla  
RAM
6 GB
Ekran kartı
İntel Hd 128 Mb
İşlemci
İ5 650
Merhabalar, oyunu Steam'den aldım. Oyunu yükledim oyun serverlere girmiyor, internetteki IP sitelerinden girmeye çalıştım olmadı, botlarla oyun girmeye çalıştım attı CS durağı sitesinden oynamayı denedim sorunsuz oldu ama iş Steam'e gelince garip bir şekilde hatasız şekilde anında atıyor masaüstüne, atıyor neyse olur geçer falan dedim bir Steam çıkış yaptım yeniden girdim şimdi de ayarlara girdirmiyor optionsa tıkladığım anda normalde panel açılır ya o yok hemen atıyor. Birkaç CS'yi oynamışa sordum böyle bir şeyle ilk defa karşılaşmışlar. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Orjinalken sordun bana.
Yeniden sıfır kurdum düzelir mi? Sanmam ama denemekten zarar gelmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar.

Son düzenleme:
Hile kurarsanız oyundan atılırsınız zaten. 😡

İsmi öyle aldırma hileci tayfadan değilim.

Hile değil kendin bakabilirsin. CFG dosyası dosya olarak atmayı bilmiyorum.
Hile olsa kicklenirdim hem ben masaüstüne düşüyorum server girerken.

Orada mısınız?
Sonunda yaptım normale çekip pencerede çalıştıra tıklayıp giriyorum. Serverlere bir aksilik olmaz umarım.

Son düzenleme:
Orjinalken sordun bana.
Yeniden sıfır kurdum düzelir mi? Sanmam ama denemekten zarar gelmez.

Bunlar.

Milwer'dan uzak durun derim. Milwer eski arkadaşımdır ve bozuk Config'leri ve internette bulduğu skinleri birilerine satmaya çalışan biri. İnterneti biraz arayın benim başka bir forumda paylaştığım skinlerin aynısının daha iyisi var. Link koyamıyorum biraz kurcala bulursun.
Sonunda yaptım normale çekip pencerede çalıştıra tıklayıp giriyorum. Serverlere bir aksilik olmaz umarım.

Render ayarınız OpenGL mi software mi?

@NoosWia

Milwer'dan uzak durun derim. Milwer eski arkadaşımdır ve bozuk Config'leri ve internette bulduğu skinleri birilerine satmaya çalışan biri. İnterneti biraz arayın benim başka bir forumda paylaştığım skinlerin aynısının daha iyisi var. Link koyamıyorum biraz kurcala bulursun.

Render ayarınız OpenGL mi software mi?

OpenGL'de ayarlı.

Bütün oyun dosyalarını silin ve ne Config ne de skin pack yükleyin. Direkt kurduğunuz gibi girin ve 95.173.173.20, dm.csduragi.com gibi IP'lere girmeyi deneyin.

Silinik orjinalde, şu an deneyeceğim.

Bütün oyun dosyalarını silin ve ne Config ne de skin pack yükleyin. Direkt kurduğunuz gibi girin ve 95.173.173.20, dm.csduragi.com gibi IP'lere girmeyi deneyin.

Girdi sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı