H3leey Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Merhaba FC 24 aldım Xbox gamapess ile ama kolumu görmüyor. Yardımcı olun Steam'den her yöntemi denedim gene de olmadı.
Merhaba FC 24 aldım Xbox gamapess ile ama kolumu görmüyor. Yardımcı olun Steam'den her yöntemi denedim gene de olmadı.
Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 H3leey dedi: Merhaba FC 24 aldım Xbox gamapess ile ama kolumu görmüyor. Yardımcı olun Steam'den her yöntemi denedim gene de olmadı. Genişletmek için tıkla... Kol orijinal mi yoksa muadil mi? Artı 0 Eksi
H3leey dedi: Merhaba FC 24 aldım Xbox gamapess ile ama kolumu görmüyor. Yardımcı olun Steam'den her yöntemi denedim gene de olmadı. Genişletmek için tıkla... Kol orijinal mi yoksa muadil mi?
KS KS H3leey Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 Canklct dedi: Kol orijinal mi yoksa muadil mi? Genişletmek için tıkla... 2021 yılında a101 den almıştım piranha markası Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Kol orijinal mi yoksa muadil mi? Genişletmek için tıkla... 2021 yılında a101 den almıştım piranha markası
xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 4 Şubat 2025 #4 H3leey dedi: 2021 yılında a101 den almıştım piranha markası Genişletmek için tıkla... Görmemesi normal hocam. Piranha zaten kaliteli bir marka değil gideri var maksimum. Yeni bir orijinal veya sağlam yan sanayi almanız iyi olur. Artı 0 Eksi
H3leey dedi: 2021 yılında a101 den almıştım piranha markası Genişletmek için tıkla... Görmemesi normal hocam. Piranha zaten kaliteli bir marka değil gideri var maksimum. Yeni bir orijinal veya sağlam yan sanayi almanız iyi olur.
Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #5 H3leey dedi: 2021 yılında A101'den almıştım Piranha markası. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows programı var ben onu kullanıyordum fakat artık FC desteklemiyor sanırım anti cheatten dolayı. Kablosuz bağlantısı var mı kolun? Artı 0 Eksi
H3leey dedi: 2021 yılında A101'den almıştım Piranha markası. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows programı var ben onu kullanıyordum fakat artık FC desteklemiyor sanırım anti cheatten dolayı. Kablosuz bağlantısı var mı kolun?
KS KS H3leey Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 xCrasiAx dedi: Görmemesi normal hocam. Piranha zaten kaliteli bir marka değil gideri var maksimum. Yeni bir orijinal veya sağlam yan sanayi almanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ay önce görüyordu şimdi neden görmüyor anlamadım steamda falan başka oyunlarda oluyor 2 ay öncesine kadarda fc 24 te olurdu ama nedense şimdi olmuyor Canklct dedi: DS4 Windows programı var ben onu kullanıyordum fakat artık FC desteklemiyor sanırım anti cheatten dolayı. Kablosuz bağlantısı var mı kolun? Genişletmek için tıkla... Yok Artı 0 Eksi
xCrasiAx dedi: Görmemesi normal hocam. Piranha zaten kaliteli bir marka değil gideri var maksimum. Yeni bir orijinal veya sağlam yan sanayi almanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ay önce görüyordu şimdi neden görmüyor anlamadım steamda falan başka oyunlarda oluyor 2 ay öncesine kadarda fc 24 te olurdu ama nedense şimdi olmuyor Canklct dedi: DS4 Windows programı var ben onu kullanıyordum fakat artık FC desteklemiyor sanırım anti cheatten dolayı. Kablosuz bağlantısı var mı kolun? Genişletmek için tıkla... Yok
Onur5217 Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H3leey Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #8 Onur5217 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı gene Artı 0 Eksi
Onur5217 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı gene