TurkistDawn Centipat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 Merhaba, vakit ayırıp geldiğiniz ve beni önemsediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Steam'den GTA 4 aldım ve trainer yüklemek istiyorum. Mâlum oyun orijinal, banlanma riskim var mı?
Merhaba, vakit ayırıp geldiğiniz ve beni önemsediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Steam'den GTA 4 aldım ve trainer yüklemek istiyorum. Mâlum oyun orijinal, banlanma riskim var mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Ocak 2023 #2 Banlanmazsın. Artı 0 Eksi
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 2 Ocak 2023 #3 TurkistDawn dedi: Merhaba, vakit ayırıp geldiğiniz ve beni önemsediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Steam'den GTA 4 aldım ve trainer yüklemek istiyorum. Mâlum oyun orijinal, banlanma riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yani stemden aldığın oyuna mod kurabilirsin bir sıkıntı neden olsun ki ? Artı 0 Eksi
TurkistDawn dedi: Merhaba, vakit ayırıp geldiğiniz ve beni önemsediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Steam'den GTA 4 aldım ve trainer yüklemek istiyorum. Mâlum oyun orijinal, banlanma riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yani stemden aldığın oyuna mod kurabilirsin bir sıkıntı neden olsun ki ?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 2 Ocak 2023 #4 Hiçbir şekilde yok, hatta GTA 5 bile olsaydı oyun tek oyunculu moda kuracağın herhangi bir trainerın hiçbir zararı olmaz. Artı 0 Eksi
Hiçbir şekilde yok, hatta GTA 5 bile olsaydı oyun tek oyunculu moda kuracağın herhangi bir trainerın hiçbir zararı olmaz.
KS KS TurkistDawn Centipat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 ReznooW dedi: Banlanmazsın. Genişletmek için tıkla... Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Banlanmazsın. Genişletmek için tıkla... Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Ocak 2023 #6 TurkistDawn dedi: Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada. Artı 0 Eksi
TurkistDawn dedi: Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #7 TurkistDawn dedi: Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... WeMod adlı uygulamaya bakabilirsiniz ayri olarak gömülü mod kurmak istiyorsanız Nexusmod'u öneririm. Artı 0 Eksi
TurkistDawn dedi: Peki, güvenli bir şekilde nereden kurabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... WeMod adlı uygulamaya bakabilirsiniz ayri olarak gömülü mod kurmak istiyorsanız Nexusmod'u öneririm.
KS KS TurkistDawn Centipat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #8 ReznooW dedi: Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ama bir sorum daha var. dosyanın nerede kurulu olduğunu bulamadım yani traineri nereye atacağım? ReznooW dedi: Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama sürümden dolayı olmuyor galiba, yardım edebilir misin en yakın tarihlisi 2021'den kalma. Son düzenleme: 2 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ama bir sorum daha var. dosyanın nerede kurulu olduğunu bulamadım yani traineri nereye atacağım? ReznooW dedi: Gtainside sitesinden mod indirebilirsin trainer falanda her şey var orada. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama sürümden dolayı olmuyor galiba, yardım edebilir misin en yakın tarihlisi 2021'den kalma.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Ocak 2023 #9 TurkistDawn dedi: Teşekkürler, ama bir sorum daha var. Dosyanın nerede kurulu olduğunu bulamadım yani traineri nereye atacağım? İndirdim ama sürümden dolayı olmuyor galiba, yardım edebilir misin en yakın tarihlisi 2021'den kalma. Genişletmek için tıkla... Oyunu downgrade etmen gerek oyun sorunlu dostum ben bu şekilde downgrade ettim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
TurkistDawn dedi: Teşekkürler, ama bir sorum daha var. Dosyanın nerede kurulu olduğunu bulamadım yani traineri nereye atacağım? İndirdim ama sürümden dolayı olmuyor galiba, yardım edebilir misin en yakın tarihlisi 2021'den kalma. Genişletmek için tıkla... Oyunu downgrade etmen gerek oyun sorunlu dostum ben bu şekilde downgrade ettim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et