Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Şu anda Steam'de 7 dolara satılıyor. GTA 5'i Rockstar Launcher üzerinden aldım mesela Steam'den alıp orada kullanabilir miyim?
Şu anda Steam'de 7 dolara satılıyor. GTA 5'i Rockstar Launcher üzerinden aldım mesela Steam'den alıp orada kullanabilir miyim?
ladyarwenx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 68 7 Nisan 2025 #2 farkli farkli launcher'ler oldugu icin oyunu tekrardan yuklemen gerekir soruyu oyle anladim.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 ladyarwenx dedi: Farkli farkli Launcher'ler oldugu icin oyunu tekrardan yuklemen gerekir soruyu oyle anladim. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA+ bir aylık üyelik game Pass gibi düşünün.
ladyarwenx dedi: Farkli farkli Launcher'ler oldugu icin oyunu tekrardan yuklemen gerekir soruyu oyle anladim. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA+ bir aylık üyelik game Pass gibi düşünün.