Burak Aytekin Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Herkese selam ben Steam'den GTA San Andreas alacağım. Peki ben Steam'den aldığım GTA san ile multiplayer girebilir miyim? Yani MTA'ya girebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
Herkese selam ben Steam'den GTA San Andreas alacağım. Peki ben Steam'den aldığım GTA san ile multiplayer girebilir miyim? Yani MTA'ya girebilir miyim?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Bildiğim kadarıyla modlamadan giremiyorsunuz. Artı 1 Eksi
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Evet. MTA'yı kurup girebiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Aytekin Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 Nemai dedi: Bildiğim kadarıyla modlamadan giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasi modlayacağım? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Bildiğim kadarıyla modlamadan giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasi modlayacağım?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Şubat 2021 #5 Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Bunu indirip kur. Ama oyunun kendisinin de yüklü olması lazım. Artı 0 Eksi
Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Bunu indirip kur. Ama oyunun kendisinin de yüklü olması lazım.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.561 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Bilmeden konuşanlar gelmiş yine, GTA SA'nın Steam versiyonunda multiplayer çalışmaz. Oyunu downgrade etmeniz lazım, şu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi
Bilmeden konuşanlar gelmiş yine, GTA SA'nın Steam versiyonunda multiplayer çalışmaz. Oyunu downgrade etmeniz lazım, şu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rouel Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #7 arasyuksel dedi: Bilmeden konuşanlar gelmiş yine, GTA SA'nın Steam versiyonunda multiplayer çalışmaz. Oyunu downgrade etmeniz lazım, şu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu yöntem fixlendi. Artı 0 Eksi
arasyuksel dedi: Bilmeden konuşanlar gelmiş yine, GTA SA'nın Steam versiyonunda multiplayer çalışmaz. Oyunu downgrade etmeniz lazım, şu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu yöntem fixlendi.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.561 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #8 Rouel dedi: Bu yöntem fixlendi. Genişletmek için tıkla... Ben daha geçen ay şu video sayesinde oyunumu downgrade etmiştim ama sizin kararınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rouel dedi: Bu yöntem fixlendi. Genişletmek için tıkla... Ben daha geçen ay şu video sayesinde oyunumu downgrade etmiştim ama sizin kararınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 12 Şubat 2021 #9 Rouel dedi: Bu yöntem fixlendi. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Aytekin Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 aKuu dedi: Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Bunu indirip kur. Ama oyunun kendisinin de yüklü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yani steamdeki gta san la girebilirmiym Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Bunu indirip kur. Ama oyunun kendisinin de yüklü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yani steamdeki gta san la girebilirmiym