Merhaba. Steam'i fazla kullanmadığım ve birkaç oyun dışında alışveriş yapmadıgım için kafama takılan bir konuyu sormak istedim. Kış indiriminden faydalanarak 7-8 tane oyun almak istiyorum ancak çoğunda Türkçe dil desteği yok. Bu oyunlara sonradan Türkçe yama indirsem herhangi bir problem olur mu nette biraz araştırma yaptım ama kesin bir şey bulamadım. Bazıları ban sebebi bazıları hiçbir şey olmaz yazmış. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, ona göre alacağım oyunları.
Oyuna göre degismekle birlikte, bircok oyun firmasi 3. parti programlarin kurulmasini yasakliyor. Coklu oyuncu modu bulunan oyunlarda kullanmamanizi tavsiye ederim.
Olmaz hocam sorun. Sadece türkçe çevirisinin yapılmış olması gerekir ki çoğu oyunun çevirisi yok. Şahsen şu an yüklü oyunlarımda türkçe yama mevcut ve bir sıkıntı yok.
Atölyede varsa önce orayı inceleyin. O zaman hiç sorun olmaz. Hikayeli oyun ise türkçe yamada sorun çıkacağını sanmam ama online oyunlarda üçüncü parti yazılım kabul edip sizi banlayabilir.
Hangi oyunlarda steam ile indirilip türkçe yama yüklenip online oynarken sorun çıktığını gösteren liste var mı?
Bende steam ile indirdiğim sniper elite 4 var online türkçe yama ile oynamak istiyorum ama sorun cıkar diye denemedim.
Ekstra bir tavsiyede bulunayım eğer mafia serisini oynadıysan kesinlikle 3'ü beğenmeyeceksin. Artı olarak tomb raider'da yama sıkıntısı olmaz daha önceden oynamıştım yama ile. Yanılmıyorsam the division'ın türkçe yaması yok .