S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 2 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar selam, Steam üzerinden R6 Siege satın aldım, UPlay kütüphanemde de çıkıyor fakat indir dediğimde hiçbir şey olmuyordu, steam kurdum steam üzerinden indirmemi istiyor. Oyunu UPlay üzerinden indirmenin bir yolu var mı ?
Arkadaşlar selam, Steam üzerinden R6 Siege satın aldım, UPlay kütüphanemde de çıkıyor fakat indir dediğimde hiçbir şey olmuyordu, steam kurdum steam üzerinden indirmemi istiyor. Oyunu UPlay üzerinden indirmenin bir yolu var mı ?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #2 Eğer ürün anahtarı varsa, UPlay üzerinden etkinleştirebilirisiniz belki. Artı 0 Eksi
KS KS S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 2 Temmuz 2019 #3 Steamden indirmediğim için sanırım CDKey seçeneği GTA'da bile çıkmıyor indirip öyle deneyeyim sonucu yazarım. Artı 0 Eksi
Steamden indirmediğim için sanırım CDKey seçeneği GTA'da bile çıkmıyor indirip öyle deneyeyim sonucu yazarım.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.204 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 1 Ağustos 2019 #4 Hocam steamdan indirmeniz gerekmektedir indirdikten sonra başlat dediğinizde Uplay den başlayacaktır zaten Aynı Gta5 deki gibi Artı 0 Eksi
Hocam steamdan indirmeniz gerekmektedir indirdikten sonra başlat dediğinizde Uplay den başlayacaktır zaten Aynı Gta5 deki gibi